2777
2789
عنوان

آراد برندینگ

223 بازدید | 17 پست

سلام دوستای گلم 

من تازه توسایت آراد برندینگ بخش کامنت گذاریش ثبت نام کردم ... دو روزه که شروع به کار کردم و دارم کامنت میذارم ولی تعداد کامنتام تو پنل کاربری وارد نشده و همچنان تعداد کل کامنت ها رو صفر نشون میده... از پشتیبانی پرسیدم میگن ده روز طول میکشه تا تایید بشه و وارد پنل کاربری بشه. به نظر شما همچین چیزی درسته؟ شما هم همینجوری هستید؟ خیلی میترسم تایید نشه و  وقتم هدر بره.

سلام والا واس من که اینطور نبود اما خب اگه پشتیبانی گفته شاید همینطور باشه آخه چند روزه سایت به مشکل خورده انشاءالله درست میشه

پیچیده شمیمت همه جا ای شه بی سر....                 چون شیشه ی عطری که درش گم شده باشد....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@ghazal_13    

سلام عزیزم من که گذاشتم یک ربع بعد چک کردم ثبت شده بود کامنت ولی الان خیلی اذیت میکنه امروز 17 تا کامنت گذاشتم تارعایت همه قوانین فقط 6 تاش تایید شد 

شاید هم چون امروز سرور ها مشکل داشت دیر تر تایید بشه مخصوصا شما که اولین بار هم هست

رفرش کنید اطلاعات رو ببیند درست نمیشه 

سلام عزیزم من که گذاشتم یک ربع بعد چک کردم ثبت شده بود کامنت ولی الان خیلی اذیت میکنه امروز 17 تا کا ...

سلام منم میخوام بیام تو این شرکت شما چند وقته تو این کارید؟چقدره حقوقش ؟لینکشو میدید🙏🙏🙏

خدایا همه بچه هارو عاقبت بخیر کن همچنین بچه های منو

اگه رنگ قرمز رو تصور کنید مطمئنا یکی از کمپانی های بزرگ مانند کوکاکولا، پوما، میتسوبیشی، پرسپولیس، ت ...

من که هیچ کدوم اینا به ذهنم خطور نمیکنه... فکر کردن به اینا واسه من پول میشه؟؟؟؟😂

سلام عزیزم من که گذاشتم یک ربع بعد چک کردم ثبت شده بود کامنت ولی الان خیلی اذیت میکنه امروز 17 تا کا ...

سلام عزیزم خوب هستید؟ سایت آراد برندینگ مشکل پیدا کرده درسته؟ به نظرتون کی به روال سابق برمیگرده؟