2777
2789
عنوان

عکس افکارم😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 69 پست
ببخشید ولی چه قیاقه ت خ می    

خواهش میکنم سلیقه ایه دیگه😂🤍

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
به حواست بگو جمع کن برو درس دارم 😂😂😂😂

نمیره😂😂😂😂

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین بدبخت پسره بفهمه تو افکارت اینطوریه قیافش خودشو دار میزنه😐💔

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
خوبه نقاشی من داغونه😂😂😂

وای یعنی اینو کشیدی😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

طفلک ببینه تو افق محو میشه💔💔💔

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ر.ی.د.ی تو قیافش از بفهمه تو تصوراتت اینه به افق میپیوندع😑😂

تو تصوراتم خیلی خوبه ولی این حجم پشم میاد رو کاغذ اینطوری میشه😂😂😂😂😂😂😂😂😂

قدر وجود منو بدونید😂😂😂😂

عاشقتم😁

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ببین بدبخت پسره بفهمه تو افکارت اینطوریه قیافش خودشو دار میزنه😐💔

افکارم خوبه نفاشیم فاجعهست😂😂😂😂😂

تو تصوراتم خیلی خوبه ولی این حجم پشم میاد رو کاغذ اینطوری میشه😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ج.ررررردهنتتت😂😂😂👌🏿💔

پایدار عشقتون😂🤍

واقع‍‌ی‍‌ت‍‌ش اینہ دی‍‌گہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ک‍‌س واس‍‌م رف‍‌ی‍‌ق‌ت‍‌ر از خ‍‌ودم ن‍‌ی‍‌س‌‌‌؛)
وای یعنی اینو کشیدی😂😂😂😂😂😂😂😂😂  طفلک ببینه تو افق محو میشه💔💔💔

نقاشیم اندازه افکارم خوب نیس متاسفانه😂😂😂

ج.ررررردهنتتت😂😂😂👌🏿💔 پایدار عشقتون😂🤍

عشقمون کجا بود خوانندهس😂😂😂😂ایشالله عشقش شم😌😂کی از من بهتر😂🤣

عشقمون کجا بود خوانندهس😂😂😂😂ایشالله عشقش شم😌😂کی از من بهتر😂🤣

😐😂😂

ایشالاااااا🕺😂

واقع‍‌ی‍‌ت‍‌ش اینہ دی‍‌گہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ک‍‌س واس‍‌م رف‍‌ی‍‌ق‌ت‍‌ر از خ‍‌ودم ن‍‌ی‍‌س‌‌‌؛)
عب نداره  اصن حواسه ما موقع درس خوندن همه جا هست الا اون درسیو ک داریم میخونیم😑🙁🤧🤣🤣🤣

داشتم استوکیومتری میخوندم نگا ب کجا رسیدم آه😂😂😂😂

😐😂😂 ایشالاااااا🕺😂

اشتباه میکنه منو از دست بده😌😐😂

😂😂😂😂😂😂 تو روحت 

😂😂😂😂💕

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛)