2777
2789
عنوان

عکس افکارم😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 69 پست
به اون افکارت بگو مدل موهاشو عوض کنه😂😂

دماغشم عمل کنه بد نیس😁

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
واااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بعد میگن درس میخونی حواست کجاست حواس من:😐

😂😂😂😂

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣😂🤣🤣😂😂🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂

عقل صدبار به من گفت نرو نشنیدم!

بخدا کاش نی نی سایت یکم از این تاپیکا باشه خنده رو لبمون بیاره منکه از صبح هر تاپیکی رفتم اشکم دراومد و اعصابم خورد شد😑

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
حس پیکاسو دارم ***نیستم😂😂😂😂

شکست نفسی میفرمایید بد نی بیشتر تمرین کن کارت خوب میشه👌🏿😂

واقع‍‌ی‍‌ت‍‌ش اینہ دی‍‌گہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ک‍‌س واس‍‌م رف‍‌ی‍‌ق‌ت‍‌ر از خ‍‌ودم ن‍‌ی‍‌س‌‌‌؛)
دماغشم عمل کنه بد نیس😁

خوبه نقاشی من داغونه😂😂😂

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
بخدا کاش نی نی سایت یکم از این تاپیکا باشه خنده رو لبمون بیاره منکه از صبح هر تاپیکی رفتم اشکم دراوم ...

قدر وجود منو بدونید😂😂😂😂

بعد میگن درس میخونی حواست کجاست حواس من:😐 😂😂😂😂

عب نداره  اصن حواسه ما موقع درس خوندن همه جا هست الا اون درسیو ک داریم میخونیم😑🙁🤧🤣🤣🤣

حالم اونجوریه که اخوان ثالث میگه: خواهم که به خلوت کده ای از همه دور، من باشم و من باشم و من باشم و منــــــ💔
خوبه نقاشی من داغونه😂😂😂

ر.ی.د.ی تو قیافش از بفهمه تو تصوراتت اینه به افق میپیوندع😑😂

واقع‍‌ی‍‌ت‍‌ش اینہ دی‍‌گہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ک‍‌س واس‍‌م رف‍‌ی‍‌ق‌ت‍‌ر از خ‍‌ودم ن‍‌ی‍‌س‌‌‌؛)