2777
2789
عنوان

تجربی یا ریاضی؟

186 بازدید | 22 پست

دیروز برگه هدایت تحصیلیم اومد همرو قبول شدم و الف آوردم 

ولی نمیدونم چی برم 

خودم خیلی وقت بود میخاستم برم رشته ریاضی ولی الان میگم چرا تجربی نرم؟

از بین شماها کسی ریاضی یا تجربی خونده راضیه؟

تجربی خیلی درساش سنگینه از طرفی علاقه آنچنانی بهش ندارم ولی اگه بخوام میخونم 

ریاضی هم خیلی دوس دارم فقط نگران آینده شغلیشم بخاطر همین اومدم بپرسم ببینم کسی خونده ؟ اصلا آینده داره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درس ریاضیت چجوریه بهش علاقه داری استعداد ریاضیات داری؟ 

ببین تجربی انقد تعداد شرکت کننده های کنکور بالاس که باید ملت خودشونو تیکه تیکه کنن واسه قبولی اما الان ریاضی کم شرکت کننده ترینه و اگه به شغلاش علاقه داشته باشی و سریع بری توی بازار کار برای کاراموزی و مهارت یادبگیری قطعا کار برات همیشه هست

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607

من ریاضی خوندم 

دانشگاه هم عمران 

راضیم 

با توجه به روحیاتت انتخاب کن و هدفت 

منم اون موقع نمی‌دونستم چی برم حتی زمان انتخاب رشته و دانشگاه نمی‌دونستم ولی سپردم دست خدا ، اونم برام انصافا راه رو قشنگ چید 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

منم اون زمان همه رو الف اوردم با معدل بیست...همه گفتن درست خوبه برو تجربی..اشتبااااه محضه تجربی اصلا خوب نیست...امسال سال دومه که کنکور دادم و هرچی قبول شدم میرم...بشین فکر کن ببین ادمی هستی که بتونی روزی ۱۰ ساعت درس بخونی‌..من درسم خییلی خوب بود دبیرستان هم همین طور و همیشه معدلمم از همه بالاتر بود ولی برا کنکور انقدر درسها سنگینه و زیاده که اصلا با درس های مدرسه از نظر حجم متفاوته

من ریاضی خوندم. پشیمونم چون به زیست علاقه نداشتم و عاشق فیزیک و ریاضی بودم اومدم ریاضی ولی اصلا به آینده شغلی فکر نکردم. برگردم عقب نسبت به آینده شغلی انتخاب رشته میکنم

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
از اونجایی ک خودم تجربی بودم و امسال سال آخرم بود  میگم هیچ کدوم، انسانی یا فنی نظر شخصیمه

انسانی خوشم نمیاد 

فنی هم نمیدونم چرا اصلا نمیتونم بهش فکر کنممم😐

اره با ریاضی خیلی اوکیم فقط میترسم آینده نداشته باشه

دوباره برو بالا پیاممو بخون ویرایش زدم

فقط اگه عاشق کارای بیمارستانی هستی و زیست و این داستانا بیا تجربی وگرنه خودتو بدبخت نکن 

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607
من ریاضی خوندم. پشیمونم چون به زیست علاقه نداشتم و عاشق فیزیک و ریاضی بودم اومدم ریاضی ولی اصلا به آ ...

جدی میگی؟ یعنی اصلا آینده شغلی نداره؟ اگه برگردی عقب چی میخونی؟

درس ریاضیت چجوریه بهش علاقه داری استعداد ریاضیات داری؟  ببین تجربی انقد تعداد شرکت کننده های ک ...

هم دوس دارم هم استعداد فقط نگران آیندشم 

نمیدونم والا یکی میگه خوبه یکی میگه بده موندم به حرف کدوم گوش بدم