2777
2789
عنوان

پلی کیستیک پارت2

283 بازدید | 7 پست

چه مواد غذایی اثرشون برای پلی کیستیک ثابت شده؟

نعناع:یه مقاله خوندم که اثر چای نعناع رو تو خانومای پلی کیستیک بررسی کرده بود بعد از بررسی متوجه شدن در اثر مصرف چای نعناع آندروژن خونشون تا 30درصد کاهش پیدا کرده بود.شما اگه نعناع رو به صورت خوراکی همراه غذاتون میل کنید خیلی میتونه موثر باشه.هر روز چندتا پر ریحون و نعناع همراه غذا مصرف کنید.

دارچین:یه روز که داشتم راجب پلی کیستیک میخوندمو یادداشت برداری میکردم ترکیبات پنج شیش تا از مکمل های معروف پلی کیستیکو خوندم ودیدم یه چیز تو اکثرا مشترکه اونم دارچینه.دارچین حساسیت به انسولین خون شما رو افزایش میده ودر کنارش تری گلیسرید و قند خون رو کاهش میده.

گردو و بادام:این دوتا هم آندروژن آزاد خون شما رو مهار میکنه.مصرف روزانشون خیلی میتونه براتون مفید باشه.

پروتئین:هرچیزی که داخلش مقادیر بالا پروتئین باشه مثل سویا به کاهش تستسترون کمک میکنه.

روغن های گیاهی حاوی چربی های غیر اشباع:اگه روغن مصرفیتون به روغن های گیاهی تغییر بدید تاثیرشو خیلی زود میبینید.جدا از پلی کیستیک از بیماری های قلبی وعروقی هم جلوگیری میکنه.

خب با خوردن همه ی اینا شاید آندروژن خون شما کاملا مهار نشه دوتا گیاه هستن که ضدآندروژن های قوی هستن گزنه ونعناع فلفلی(که میشه گفت نسل پیشرفته همون نعناع هست با اثر گذاری بهتر) این دوتا میتونید به صورت دمنوش استفاده کنید.(البته به دلیل طمع تندشون به کسایی که مشکل گوارشی دارن توصیه نمیشه وخانومای باردار هم نباید استفاده کنن.)در کل اگه بیماری زمینه ای هم مثل بیماری های شدید کلیه وکبد دارید حتما قبل از مصرف با دکترتون مشورت کنید.

من مصرف دوسین(ترکیب سیاه دانه وعسل)وعرق رازیانه رو توصیه نمیکنم.مصرف این دوتا خالی از عوارض نیست و درکل من حس میکنم مصرفشون به نفع نیست باز این نظر منه و شما تو انتخابش مختارید.

ادامشو تو پست بعدی میذارم.

مطالب قبلی هم تو تاپیک قبلیمه تاپیک قبلیمو کامل بخونید دو بخشه

من پریود نمیشدم اعصابم خورد شد اومدم ی عالمه عرق رازیانه خوردم حالاحالا ی مدت کوتاهیه که کلیه راستم ...

عزیزم عرق رازیانه خودش پرولاکتینو میبره بالا که جلوگیری میکنه از بارداری.عرق رازیانه استفاده نکن ازمایش کراتنین و اوره انجام بده که مطمئن بشی کلیت مشکلی نداره.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم عرق رازیانه خودش پرولاکتینو میبره بالا که جلوگیری میکنه از بارداری.عرق رازیانه استفاده نکن ازم ...

عزیزم چرا سباهدونه عسل میگی بد ؟ 

اخه من یه مدت میخوردم هم ریزشم کمتر بود هم جوشام . و فولیکول بالغم داشتم 

میخواستم بدونم اگر هر عوارضی داره دیگه نخورم 

رازیانه رو میدونم پرولاکتبنو بالا میبره کیست سیانه نیاره و کلا ضرر داره ولی درمورد سیاهدونه هیچ عوارضی نشنیدم اگر عوارضی داره بگو دیگه نخورم