2777
2789

همشون دارن

ولی

گلدبرگ فمیلی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مختار و جومونگ ببین وقتی انقد حساسین وگرنه گیم اف ترونز و وایکینگز

چرا تیکه میندازی😒

خب بدم میاد نکته منفی داشته باشه، بچه هام میخوان ببین، من برام مهمه

یه فیلم خیلی خفن هم بگید منو همسرم ببینم منفی هم بود اشکال نداره  

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
یه فیلم خیلی خفن هم بگید منو همسرم ببینم منفی هم بود اشکال نداره    

روز بله گویی

عشق در دامنه ها

خانواده فوری

کریسمس روی یخ

روز بله گویی از همه شون بهتره به نظرم

روز بله گویی عشق در دامنه ها خانواده فوری کریسمس روی یخ روز بله گویی از همه شون بهتره به نظرم

ترسناک که نیستن چون من شبا تنهام نمیشه ترسناک ببینم 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
نه اصلا همشون خانوادگی یا عاشقانه ان

مرسی عزیزم