2777
2789
نه این ورا هم نیس، بالاخره پیشمیاد، منم خیلی رفتارا داشتم ک الان پشیمونم، ولیخوب بچه ها زود یادشون م ...

بله ولی متاسفانه دخترم یادش نرفته و بعضی اوقات بروم میاره انشاالله بزرگترشه براش بهترمیتونم توضیح بدم. 

استارتر من تا ۱۰ سالگی این مشکل رو داشتم😖😂بیچاره مامانم. انشالله دختر شما هم شب ادراریشون بر طرف ...

آخی عزیزم اول میگم انشاالله خوشبخت عالم باشی . دوم میگم خدا مامانتو برات نگه داره . ولی عزیزم خودتون توشرایطش بودین خیلی سخته بخدا . خداروشکر الان دخترم بهترشده . روزی هزاربار خداروشکرمیکنم گفتم بالاتر ازساعت ۱۰ شب به بعد مایعات ممنوع خودشم همکاری میکنه خداروشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر من تا ۱۰ سالگی این مشکل رو داشتم😖😂بیچاره مامانم. انشالله دختر شما هم شب ادراریشون بر طرف ...

خانواده ی باباش همه تا ۱۲ ۱۴ سالگی بودند ولی تو نوه ها فقط دخترمن اینجوری شد

آخی عزیزم اول میگم انشاالله خوشبخت عالم باشی . دوم میگم خدا مامانتو برات نگه داره . ولی عزیزم خودتون ...

خیلی ممنونم از آرزوهای قشنگتون❤

بله واقعاا سخته ، مادر و پدرم هر روشی رفتن که مشکلم برطرف بشه چون هم خودشون عذاب می کشیدن هم من.بالاخره ۱۰ سالم بود ، مدرسه میرفتم ، نماز میخوندم ، باید اکثر روزها میرفتم دوش بگیرم با اینکه رعایت میکردم شب ها مایعات نمیخوردم و دکتر میگفت باید بسپارین به زمان که حل بشه ، یادم‌نمیاد مشکلم دقیق چی بود . مادرم هم اکثرا در حال شست و شو بود.

خسته نباشید میگم چون درکتون میکنم واقعا❤

خدا دخترتون رو حفظ کنه ، و انشالله دیگه مشکلش رفع بشه که دیگه خیالتون راحت باشه🌱

هیچ چیزی خطرناک‌تر از اعتقادات و سنت‌های غلطی نیست که تو ذهن آدما جا بیفته .. اونوقت اگه بخوان آدم بکشن! با خیال راحت میکشن...   منطقی باشیم، هوم؟!                                                   
خانواده ی باباش همه تا ۱۲ ۱۴ سالگی بودند ولی تو نوه ها فقط دخترمن اینجوری شد

دقیقا من هم همین طور ، پدر من و عمه هام هم با توجه به گفته هاشون تا بلوغ شب ادراری داشتن .

از بین نوه ها هم فقط من و برادر کوچکم اینطوری بودیم البته برادرم تا ۶ سالگیش رفع شد ، مثلا مامانم وقتی برای نماز صبح بیدار میشد برادرم رو صدا میکرد بره دسشویی یا آب و مایعات رو شب ها خیلی کم میذاشتیم مصرف کنه😅😅

هیچ چیزی خطرناک‌تر از اعتقادات و سنت‌های غلطی نیست که تو ذهن آدما جا بیفته .. اونوقت اگه بخوان آدم بکشن! با خیال راحت میکشن...   منطقی باشیم، هوم؟!                                                   
دقیقا من هم همین طور ، پدر من و عمه هام هم با توجه به گفته هاشون تا بلوغ شب ادراری داشتن . از بین ن ...

چه جالب مثل دخترمن عموش و عمه هاش تا بلوغ این مشکلو داشتند . خداروشکر عزیزم . انشاالله همیشه تنتون سالم باشه و همیشه سایه ی پدرو مادرتون مستدام . ممنونم گلم . موفق باشید