2777
2789
میدونستم اینو میگی. من علمی گفتم. ترس همین که ممکنه خانواده شوهرت یا شوهرت پسر دوست دارن یا منظورم ت ...

مبتونم ازش بپرسم ازچی می‌ترسه یااینکه حالا که خوبه نگم؟ نظر شماچیه گلم؟

مبتونم ازش بپرسم ازچی می‌ترسه یااینکه حالا که خوبه نگم؟ نظر شماچیه گلم؟

اول تبریک میگم به دخترت که مامان انقدر مهربون و مسئولیت پذیری داره که حواستون بهش هست . این خیلی خوبه . 

نه الان لازم نیست اگه تکرار کرد خیلی مهربون و بدون اینکه متوجه بشه ناراحتی ازش بپرس علتش چیه چی میشه که شب خیس میکنه ،جواب رو هم تو دهنش نزار مثلا بگید خواب بد دیدی؟! دوم اینکه همش بگو مدام تو وقت کارتون دیدنش یا هر موقع دیگه اتفاقی و ناگهانی بگو چقدر از داشتنش خوشحالید و دوستش دارید یا شب موقع خواب بغلش میکنید یا ماساژش میدید هی بگید خداروشکر دختر بهم داد خداروشکر یه گل دختر دارم من و دیگه خودتون بهتر از من میدونید چجوری قربون صدقه اش برید و تو بین قربون صدقه از کلمه دختر هم استفاده کنید. 

موفق باشید . آرزوی زندگی شاد و سالم دارم براتون.

🌺✍🏻گاهی هیچ کس نمیداند در کجای دلت چه دردی نهفته است تو خود میدانی وخدایت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله درسته خانواده ی شوهرم پسر دوست دارن چون همه دختر داریم ولی باباش اینطور نیست ولی خیلی جالب بود ب ...

در مورد شب ادراریش حتی دیگه با شوهرتونم پیشش حرف نزنید و اصلا حساس نباشید. اصلا به گوشش نرسه خانواده باباش تا ۱۵ سالگی این مشکل رو داشتن ،حتی پیشش تلفنی با کسی در مورد مشکلش یا اینکه  مثل خانواده همسرتون هست صحبت نکنید . ممکنه تکرار کنه اصلا ناراحت و ناامید نشید. دعا میکنم همیشه لبش بخنده و موفق و شاد باشه.

🌺✍🏻گاهی هیچ کس نمیداند در کجای دلت چه دردی نهفته است تو خود میدانی وخدایت
اول تبریک میگم به دخترت که مامان انقدر مهربون و مسئولیت پذیری داره که حواستون بهش هست . این خیلی خوب ...

ممنونم ازشماعزیزم برای راهنمایی خیلی خوب و ارزشمندشماگلم . 

در مورد شب ادراریش حتی دیگه با شوهرتونم پیشش حرف نزنید و اصلا حساس نباشید. اصلا به گوشش نرسه خانواده ...

چشم عزیزم . حتما . ممنونم ازدعای خوب شمابرای دخترم . انشاالله شماهم به خواسته های قشنگتون برسین گلم . بازم ممنونم ازشما. انشاالله خداوند بهترینها رو برای شمامیخواد

دختر منم امسال میره دوم، متاسفانه شب ادراری داره، منم خسته شدم، همه راه هارو امتحان کردم، نمیشه ک نم ...

آخی عزیزم خداوند برای شماحفظش کنه . میدونم وباتمام وجودم درک میکنم این موضوع رو گلم چون خودمون دچارش بودیم روزهای خیلی سختی بود . گلی یا ارثی هستش یا بدنش سردی داره یا اینکه ازیه چیزی ترسیده گلم  البته من دخترمو دکتر بردم گفتش مثانه و ...هیچ مشکلی نداشت گلم خداروهزاربارشکر دخترم الان خیلی بهترشده نمیدونی چقدر خوشحالم خیلی روزهای بدی رو گذروندم فقط شما میدونین و من و امثال ما. ولی عزیزم از ساعت ۱۰ شب دیگه حق خوردن آب و مایعات حالا هرچی و میوه و ...هرچی که جز مایعات باشه رو براش منع کردم و الان خودش هم خیلی همکاری میکنه خب بعضیها وقتها براش پیش میاد صبح که یکبار جیش کرده میگه مامان آخه دیشب وقتی خواب بودی من آب خوردم خداروشکر خودش به این درک  رسیده  و من خیلی خیلی خداروشاکرم . گلی انشاالله دخترشماهم خوب میشه زمان میخواد عزیزم و صبر فراوان 

آخی عزیزم خداوند برای شماحفظش کنه . میدونم وباتمام وجودم درک میکنم این موضوع رو گلم چون خودمون دچارش ...

ممنون عزیزم، آره خیلی سخته، ولی دختر من گوش نمیده میگه تشنمه، منم دلم میسوزه، پارسال ترسیدم دیابت داشته باشه، آخه گفتن یکی از علائم شب ادراری دیابت، بردم آزمایش و سونوخداروشکر نداشت، دیگه یکم ک خیالم راحت شد بیخیال شدم ب همون پوشک بستن عادت کردیم، ولی دیگه بزرگ شدن واقعا سخته، البته دختر من خیلی زودرنج و ترسوعه، من فکرمیکنم از ترسش شده باشه، ولی با این حال اصلا سرزنشش نمیکنم و میگم خیلی از بچه ها مثل تو هستن 

ممنون عزیزم، آره خیلی سخته، ولی دختر من گوش نمیده میگه تشنمه، منم دلم میسوزه، پارسال ترسیدم دیابت دا ...

خداروشکرعزیزم که تنش سالمه . انشاالله اون موضوع هم حل میشه زمان میخواد گلی . دخترانم  کامل کامل خوب نشده ولی خب بهترشده  ومن خیلی راضیم و خداروشکرمیکنم  اگه اونروز بترسه یا خسته باشه حتما شب ادراری میگیره . نگران نباش گلم ما مادرای قویی هستیم و حتما تواناییش داریم که بچه هامون اینجورشدن منکه اینجوری به موضوع نگاه میکنم . انشاالله یه روزی خودتون تاپیک بزنین وبگین پایان شب ادراری دخترم . مهم سلامتی و خوشبختیشونه

ممنون عزیزم، آره خیلی سخته، ولی دختر من گوش نمیده میگه تشنمه، منم دلم میسوزه، پارسال ترسیدم دیابت دا ...

دختر منم عاشق آبه یعنی بعضی اوقات تعجب می‌کنم که چطور این همه آب میخوره . عاشق خیاره . هندونه دوست داره. درکل عاشق آب و میوه و سبزی . دخترمنم زود رنج بود اینقدر روش کارکردم الان بهترشده 

آفرین شماخیلی مامان خوبی هستین که سرزنشش نمیکنین ولی من یه دوره تو ۶سالگیش چون خودم مریض بودم ودارو میخوردم و دخترم که شب ادراری داشت خیلی خیلی برخوردهای بدی باهاش داشتم خداوند منو ببخشه ولی واقعا حالات روحی و جسمی مریضیم دست خودم نبود بخدا

خداروشکرعزیزم که تنش سالمه . انشاالله اون موضوع هم حل میشه زمان میخواد گلی . دخترانم  کامل کامل ...

انشاالله، ممنون عزیزم، 

میدونی تقصیر خودمم هست، هم زود از پوشک گرفتمش هم چون بچه ناآرامی بود، برای اینکه یکم از گریه هاش کم بشه میترسوندم، مثلا میگفتم من مامانت نیستم دیگه میرم و مامان تازه میاد، یا ازین جور چیزا

وقتی یادم میفته خیلیناراحت میشم، چاره ای نداشتم، سه سال اول زندگیش خیلی اذیتم کرد، ینی هیچ وقت لذت مادر بودن رو نچشیدم، بس ک گریه میکرد، داغون شدم

آفرین شماخیلی مامان خوبی هستین که سرزنشش نمیکنین ولی من یه دوره تو ۶سالگیش چون خودم مریض بودم ودارو ...

نه این ورا هم نیس، بالاخره پیشمیاد، منم خیلی رفتارا داشتم ک الان پشیمونم، ولیخوب بچه ها زود یادشون میره و مامانا یه جاهایی واقعا حق دارن 

انشاالله، ممنون عزیزم،  میدونی تقصیر خودمم هست، هم زود از پوشک گرفتمش هم چون بچه ناآرامی بود، ...

اشکال نداره عزیزم منم گفتم یه دوره ای خیلی اذیتش کردم بقول شمادست خودمون نبود انشاالله خداوند مارو ببخشه. انشاالله شاهد تک تک موفقیتهاش و خوشبختیش باشی عزیزم

استارتر من تا ۱۰ سالگی این مشکل رو داشتم😖😂بیچاره مامانم.

انشالله دختر شما هم شب ادراریشون بر طرف شده باشه

هیچ چیزی خطرناک‌تر از اعتقادات و سنت‌های غلطی نیست که تو ذهن آدما جا بیفته .. اونوقت اگه بخوان آدم بکشن! با خیال راحت میکشن...   منطقی باشیم، هوم؟!