2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر من زیاد تجربه ی کنکور داشتم، نتایج بعد عاشورا میاد ، تا اون موقع خودت رو مشغول کن ، بعدش هم ...

میخام بازم کنکور بدم امسال تلاش نکردم براش 

اگه تجربه داری ک چنتا نصیحت کن ک راهو درست برم

من دارم از استرس هلاک میشم🥺

بچه ها خود سنجش گفته بعد از عاشورا؟

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/
میخام بازم کنکور بدم امسال تلاش نکردم براش  اگه تجربه داری ک چنتا نصیحت کن ک راهو درست برم

من درسم خوبه بهت درخواست دوستی میدم قبول کن ، هرموقع نیاز به کمک بود بهم پیام بده اگه تو سایت بودم حتما جواب میدم اما الان چیزایی که به ذهنم میاد رو میگم

و هنوز هم میشود در گلدان شکسته گل کاشت...

اول اینکه مطمئنی می خوای پشت کنکور بمونی؟ توان روحیش رو داری؟ اگه نداری بی‌خیال این مسیر شو اما اگه داری به خودت قول بده تحت هر شرایطی این یک سال رو تاب بیاری و جا نزنی، سعی کن وقتی تصمیمی تو این مسیر میگیری ثابت قدم بمونی مثلا اگر تحقیق کردی ریاضی مهر و ماه خوبه و تهیه کردی دوروز بعد دیدی فلان مشاور میگه برای ریاضی گاج خوبه ، مستأصل نشی منبع عوض کنی و ذهنت رو بهم بریزی ، به خودت و تحقیقت اطمینان کن...

مسیر کنکور پر از حاشیه ست مثلا میدونی الان چقدر بحث سر عمومی و معدله تو اینجور بحث ها اصلا درگیر حاشیه نشو و اخبار رو پیگیری نکن ، بالاخره یه چی میشه دیگه! شرایط هم برای همه یکسانه ، پس قول بده درگیر حاشیه نشی و فقط بخونی...

درگیر اینستا و مشاور های اینستا نشو لطفاً اگه اینستا تو این یه سال نداشته باشی که خیلی هم بهتر! اگه مشاور خوب خواستی بهت معرفی میکنم....

سعی کن حتما توی یه آزمون شرکت کنی! حتما! نگی سوال ها رو میگیرم تو خونه میزنم! چرا پول بدم قلمچی و گاج و...! حتما یه آزمون شرکت کن پیشنهاد من قلمچیه و حتما برو حضوری آزمون بده اگه شرایط کرونا اوکی بود...

اگر امکانش هست برات کلاس آنلاین بری و رشته ات تجربیه بهت توصیه می کنم حسابی زیست و شیمی رو با کلاس تقویت کنی، پیشنهاد میکنم با دکتر عظیمی برای زیست و با دکتر بابایی برای شیمی کلاس بری هر دو موسسه ی تاملند هستند و اساتید خوبی هستن...

درنهایت امیدوارم کلی اتفاق خوب برات بیفته موفق باشی 💛

و هنوز هم میشود در گلدان شکسته گل کاشت...
اول اینکه مطمئنی می خوای پشت کنکور بمونی؟ توان روحیش رو داری؟ اگه نداری بی‌خیال این مسیر شو اما اگه ...

مرسی همه روانجام دادم حتی زیستم با عظیمی فقط اینکه شیمی رو یکم تردید داشتم ک بابایی رو بردارم ک شما معرفی کردید🤗