2777
2789
عنوان

نامزدم

152 بازدید | 5 پست

من نامزدم اموزشیه خیلیم دوسم داره عقد نکردیم امروز زنگ زد بهم حرف زدیم ی سری قول داده بود بهم گفتم پای قولات هستی گفت اره بعد گفت به شوخی دست به زن داری تو گفت نه اخه کی دلش میاد تورو بزنه من فقط تورو گاز میگیرم منم گفتم گاز بگیر ببین چیکارت میکنم جرات نداری اونوخت کارتون خواب میشی بی غذا میمونی خونه خواب بابات میشی با خنده وشوخی میگفتم اونم میخندید بعد گفت دلم برای بوس کردنو بغل کردنت تنگ شده با خنده وشوخی گفتم نه نه هنوز نامحرمیم با اینکه دوروز قبل خودم گفتم دلم برا بغلت تنگ شده و بهم ی بغل بدهکاری بعد دیگه کلاسش شروع شد گفت دوست دارم مراقب خودت باش خدافظی کرد 

حالا مامانم میگه خیلی بد حرف زدی دست به زن چیه فکر میکنه بابات تورو میزنه یا منو میزنه و اینا میگه درکل خیلی بد حرف زدی من بد حرف زدم ؟فکرم مونده بدش نیومده باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا نبايد توي ذهنش بندازي اينو

به اصطلاح خودت بهش خط نده

ولي بايد يه جوري از زير زبونش بكشي ببيني توي خانوادشون زن رو كتك ميزنن يا نه

و اينكه يه بار خيلي عصبانيش كني ببيني اون موقع چه جوري باهات تا ميكنه ،چيزي رو ميكشونه يا نه 

ولي خودت اينقدر مستقيم ازش پرسيدي اصلا قشنگ نيست بنظرم 

اصلا نبايد توي ذهنش بندازي اينو به اصطلاح خودت بهش خط نده ولي بايد يه جوري از زير زبونش بكشي ببيني ...

فامیلیم نه اینجور نیست ی دورم عصبیش کردم هیچی نگفت سعی کرد ارومم کنه ولی نمیدونم چرا یهو پرسیدم صبح هی گفتم زنگ زد نپرسیا بعد دوباره از دهنم در رف الان نمیدونم چی کنم

تنها راهی که میتونی انجام بدی اینکه به شدت اعصبانیش کنی

حتما یکاری بکن که بعد اینکه واکنشش را دیدی مدرک داشته باشی که میخواستی واکنشش را ببینی مثلا دوربینی چیزی

برای مثال بهش بگو خاستگار دارم و پسر هم بد نبود 

حس حسودیش را تحریک کن