2789
عنوان

فکر وسواسی

59 بازدید | 5 پست

چند وقت پیش خواهرم اومده بود خونمون شروع کرد باز از گذشته که ماجرهایه تلخی که تو گذشته افتاده بود یادم اورد الان یکی دو هفته است حالم اصلا خوب نیست فکر اون روزها مثل خوره افتاده به جونم ولم نمیکنه باز افسردگیم داره بر میگرده چه کار کنم فکرم اروم شه گاهی اوقات میشینم گریه میکنم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

لطفا رک و راست هر وقت خواهرت خواست برت گر دونه به گذشته بهش بگو نمیخوام بشنوم بزار میخواد ناراحت شه ناراحت شه

برای خودت احترام قائل شو

الانم اگه دوستی داری برنامه بیرون رفتن بریز

اگه نه خودت برای خودت برو بازار یا جایی که حالت رو خوب میکنه شده در حد خوشحالی های کوچیک یه چیپسی بخر برو پارک بشین 

سعی کن تایم های بیکاری ت رو صفر کنی

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
لطفا رک و راست هر وقت خواهرت خواست برت گر دونه به گذشته بهش بگو نمیخوام بشنوم بزار میخواد ناراحت شه ...

چند بار قبلا هم این کارو کرده بود این دفعه دیگه بهش پیغام دادم گفتم اینقدر گذشته رو واسم شخم نزن به مامانمم زنگ زدم گفتم اما هنوز ن‌اراحتم با شوهرمم خیلی بد شدم چون مقصر اصلی اون بود که به شوهرش اعتماد کرد و شوهرش هم حسابی قهوه ایش کرد اخه نمیشه هم با همه قطع رابطه کرد از طرفی هم میری حالت رو میریزن بهم