2777
2789
عنوان

آلفا اسلیم

1770 بازدید | 22 پست

سلام دوستان کسی هست که از عوارض آلفا اسلیم باخبر باشه 

من پنج روزه استفاده میکنم تا ساعت۴اوکی ام اما بعدش سردرد و تاری دید دارم و اشتهام شبا برمیگرده 

و چند روزی هست که کمردرد و از صبح با دل درد همراه شده ممنون میشم پاسخ بدین .

تعداد رای : 0
نظرسنجی
..
0
0%
...
0
0%
سلام خواهرم استفاده میکنه الان یه ماهه اشتها نداره نسبت به قبلم خیلی لاغر شده قرص شما چ رنگیه؟؟و چند ...

قرص خواهرتون چه رنگیه؟از داروخانه تهیه میکنن یا عطاری؟از کجا بفهمیم اصلیه؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام خواهرم استفاده میکنه الان یه ماهه اشتها نداره نسبت به قبلم خیلی لاغر شده قرص شما چ رنگیه؟؟و چند ...

قرص نارنجی من تا شب اشتها ندارم اما شب اشتهام برمیگرده و خیلی دارم اذیت میشم از دل درد و کمردرد حس میکنم تموم نواحیم که درگیر چربی هست درد داره

عزیزم من دوستم که دو دوره استفاده کرد و بعدش چکاب کامل داد عوارض خاصی در پی نداشت و راضی بود اما روی بدنی متفاوت پاسخ میده داروخونه این قرص رو ندارن 

لیبل اصالت کالا دارن میتونین چک کنید 

من ۸۹کیلوام و تا به الان هیچ موقع رژیم غذایی هم نداشتم و الان برام خیلی سخته من قرص رو ۴۸۰خریدم

خوندم مخدر داره  تو پیج دکتر شادی در موردش بخون حتما

عزیزم تموم اینا رو ماها بررسی کردم و خیلی وقتا دودل شدم اما خب دوستم چکاب داد و هیچ مخدری توی خونش نبود 

رنگش نارنجیه عزیزم نمیدونم خواهر منم از یه سایتی سفارش داد کلا راضیه میگه اصلا اشتها ندارم فکر کنم350خریده

من ۸۹کیلوام و تا به الان هیچ موقع رژیم غذایی هم نداشتم و الان برام خیلی سخته من قرص رو ۴۸۰خریدم

خواهر من350خرید و اینکه وزنشم هشتاد میشد رنگ قرص نارنجیه یه ماهه استفاده کرده فقط روزی چندتا خرما میخوره و کلا میگه اشتها ندارم

خواهر من350خرید و اینکه وزنشم هشتاد میشد رنگ قرص نارنجیه یه ماهه استفاده کرده فقط روزی چندتا خرما می ...

واقعا خوشبحالشون من امروز قرص رو قطع کردم چون دیشب اورژانسی کارم به بیمارستان کشید 

خیلی ناراحتم از این موضوع خیلی امید داشتم که میتونم وزن کم کنم😔😔

واقعا خوشبحالشون من امروز قرص رو قطع کردم چون دیشب اورژانسی کارم به بیمارستان کشید  خیلی ناراح ...

عزیزم کم کم شروع کنید مثلا دو روزی یه دونه بخور،یا اینکه بعد از هر بار غذا خوردن یک ساعت بعدش یه قرص ونوستات بخور و آخر شب باید حتما مولتی ویتامین بخوری چون قرص ونوستات همه چیزو دفع میکنه و انگار هیچی نخوردی من برای اینکه وزنم زیاد نشه میخورم و آخر شب یه مکمل کامل میخورم که جبران بشه