2777
2789
عنوان

مشکلات زنانه

301 بازدید | 22 پست

خانوما توروخدا کمکم کنید.من این چند روز تو باغ فعالیتم زیاده.قرص اورژانسی هم مصرف کرده بودم و دو ماه پریود نشدم.اما این ماه که پریود شدم دو هفته طول کشیده همراه با لخته های شدید.تازه ازدواح کردم و خیلی نگرانم.ازتون خاهش میکنم یکم کمکم کنید و بهم ارامش بدید.نیاز به عمل یا کورتاژ پیدا میکنم؟خیلی میترسم خیلی

احتمالا عفونته 

حتما دکتربرو 

دوهفته خیلی زیاده 

مطمعنی باردارنبودی؟؟

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا عفونته  حتما دکتربرو  دوهفته خیلی زیاده  مطمعنی باردارنبودی؟؟

عفونت چجوری ینی؟عفونت چه ربطی بع هونریزی طولانی دارع؟این لخته ها چیه پس؟ بی بی چک زدم باردار نبودم

خاله من ۱.۵ ماه شد 

رفت رحمش رو جمع کرد

استاد هشتک گذاری 🙂🤙 مخالف کودک همسری 😌 مخالف اسم های عربی 🥀 مخالف خرافات 🤞 مخالف تبعیض نژادی 😊 مخالف تبعیض جنسیتی 🙃 مخالف توهین به عقاید یکدیگر ☺️ مخالف رسومات احمقانه 😄 مخالف آدم هایی سست عنصر که حرف هاشون ریشه ای نداره 🖖 اگه آدمی هستی که با همه این ها موافق هستی نه توی تاپیک من بیا نه لایک کن نه ریپلای بزن      (🫀 ۱۴۰۱/۵/۱۶ 🫀)
عفونت چجوری ینی؟عفونت چه ربطی بع هونریزی طولانی دارع؟این لخته ها چیه پس؟ بی بی چک زدم باردار نبودم

نه بابااااااا

وقتی اورژانسی مصرف کنی پریودت قطع میشه بعد که پریود شدی زمان خونریزیت زیاد میشه.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
ممنونم از  انرژی مثبتت عزیزم

عزیزم نگران نباشید 😍 

من پرستارم این موردا زیاده 🚶🏼‍♀️

استاد هشتک گذاری 🙂🤙 مخالف کودک همسری 😌 مخالف اسم های عربی 🥀 مخالف خرافات 🤞 مخالف تبعیض نژادی 😊 مخالف تبعیض جنسیتی 🙃 مخالف توهین به عقاید یکدیگر ☺️ مخالف رسومات احمقانه 😄 مخالف آدم هایی سست عنصر که حرف هاشون ریشه ای نداره 🖖 اگه آدمی هستی که با همه این ها موافق هستی نه توی تاپیک من بیا نه لایک کن نه ریپلای بزن      (🫀 ۱۴۰۱/۵/۱۶ 🫀)
نه بابااااااا وقتی اورژانسی مصرف کنی پریودت قطع میشه بعد که پریود شدی زمان خونریزیت زیاد میشه.

اها خداروشکر.اخه سرچ کردم نوشته بود نیاز به کورتاژ و این چیزاس

[QUOTE=246912940]عزیزم نگران نباشید 😍  من پرستارم این موردا 

عجب پرستاری؟ 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔