2777
2789
عنوان

سوال همسرداری

504 بازدید | 29 پست

سلام دوستان شوهرم هیچوقت منو به اسمم صدا نمیزنه نه اسم‌خودم نه هیچ لقبی که خوشحالم کنه.نمیدونم علتش چیه مثلا وقتی میخواد چیزی بگه میگه " میگم فلان کارو انجام دادی؟" اسمم رو نمیگه اصلا چیز عجیبیه.آرزو دارم بهم بگه خانومم عشقم و...نمیدونم بخاطر خجالتی بودنشه یاچی ولی خب خجالت که نشد دلیل.ما زن و شوهریم مگه میشه باهام راحت نباشه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید هم خجالت می‌کشه واقعا

شاید هم بلد نیست

تو به اون بگو عزیزم،عشقم،اقاییم ،فلان بهمان تا اونم بخش آب شه و یاد هم بگیره

کاربر سابق⁦  به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک  نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.  

حالا شوهر من که میگه چ فایده 

فقط موقعی که وسایلاش گم کرده میگه جیگر جیگر میدونم کار داره یا وسایلش گم شده 🤣🤣🤣

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       

مشکل اینه که اکثرا ادمای منطقی و احساسی وقتی باهم ازدواج میکنن کار سخت میشه احساسی محبت میکنه و در ازاش محبت میخواد منطقی نمیتونه و براش سخته و این رابطه واقعا سخت میتونه ادامه داشته باشه

مثلا بخواد در مورد شما با شخص دیگه ای صحبت کنه اسمتون رو بهش میگه؟ 

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
آخه آدم اسم زنش رو صدا بزنه خجالت داره؟؟؟ منطقیه واقعا؟؟

از اونجایی که میگید خجالتیه این احتمال رو میشه داد 

به هر حال من که تو زندگی شما نیستم فقط در حدی که اطلاعات دادین میگم

کاربر سابق⁦  به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک  نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.  
آخه آدم اسم زنش رو صدا بزنه خجالت داره؟؟؟ منطقیه واقعا؟؟

عزیزم باور کن این که برای تو منطقی نیست اونم به اسم یا به القاب زیبا صدا زدن تورو کار مهمی نمیدونه و به نظرش نیازی به انجامش نیست

چندبار که صداتون کرد میگم و کارتون داشت عکس العمل نشون ندید و جواب ندید بعد اگر اومد گفت چرا جواب نمیدی بگو نشنیدم اسمم رو صدا بزنی متوجه نشدم با منی

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
از اونجایی که میگید خجالتیه این احتمال رو میشه داد  به هر حال من که تو زندگی شما نیستم فقط در ...

اره میدونم ولی این دیگه خیلی عجیبه.و خنده داره‌که آرزو داشته باشم‌شوهرم به اسم صدا کنه