2777
2789

عادیه تو روابط زنو شوهری یا دوست پسر دوست دختری

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی فرستادی یا لایک کن یا بهم خبر بده🥰♥️♥️دعا کنید برام بچه ها ؛دلم میخواد اون اتفاقی که باید برام بیوفته 🥺♥️همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی( شعرشو دوست دارم عشقو عاشقی در کار نیست😐😂) اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن من زبون ندارم چیزی بگم ولی دلم میشکنه اون دنیا باید جوابگو باشی😂♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کنه این حسادت ریشه ندوونه به کل وجودت و زندگیت 🙏

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

تا یه حدی خوبه طبیعیه اما مواظب باش خیلی حساس نشی که همسرتم زده بشه

چون بعضی خانمها حتی به صحبت کردن همسرشون با خواهر یا مادرشم حساسن اینجوری زندگی برای خود اون فردم سخت میشه چه برسه همسرش

تا یه حدی خوبه طبیعیه اما مواظب باش خیلی حساس نشی که همسرتم زده بشه  چون بعضی خانمها حتی به صح ...

چیزی نمیگم فقط خودم دارم اذیت میشم.حتی وقتی به مادرش محبت میکنه من دلم میگیره

یعنی چی

حسادت اگه ریشه کرد(بهش علبه نکنی) به همه چیز حسادت میورزی و دس خودتم نیس دیگه حتی به موفقیت و خوشبختی عزیزانت و دیگران 

دیدم که میگم

دیگه حتی چشمت نعمتا و خوشبختیای خودتو نمیبینه دلت راصی و اروم نمیشه و حرص تمام وجوتو میگیره

غلبه کن بهش 

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!