2777
2789
عنوان

چرا همش فکر بد؟؟

72 بازدید | 7 پست

سلام خانما یه مشکلی که دارم اینه که یه مدت شب از خواب میپرم و به مرگ فکر میکنم مرگ خودم و بقیه اطرافیانم دقیقا مث همین الان باز یه مدت ولم میکنه دوباره شروع میشه 

لطفا نیاین بگین به چیزای خوب فک کن چون کسایی ک این مشکل دارن میدونن چی میگم چیزی نیس که بشه کنترلش کرد مث خوره میفته به جونت خسته شدم چرا اینایی که خیلی بیشتر از من گناه دارن توی این دنیا اینطور نمیشن و شب با خیال راحت میخوابن دارم دیوونه میشم چیکار کنم؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نمیدونم همون لحظه که از خواب میپرم مرگ تو ذهنم هست

بهتره به یه روانشناس خوب مراجعه کنی که ریشه یابی کنه

عزیزم میدونم دست خودت نیست ولی سعی کن خودتو آروم کنی همونجور که برا شما احتمال مرگ هست برا  8 میلیارد نفر دیگه تو جهانم هست نمیشه که با فکر و ترس از مرگ زندگی رو به کام خودمون تلخ کنیم

کاربر سال 97
بهتره به یه روانشناس خوب مراجعه کنی که ریشه یابی کنه  عزیزم میدونم دست خودت نیست ولی سعی کن خو ...

واقعا تلخ شده با خودم میگم نهایتا پنجاه یا شصت سال عمر میکنیم چرا انقد باید بدویم برای کار برای زندگی ک بعدش چی بشه اخرش چی چرا باید تلاش کنم وقتی از این دنیا هیچی برام نمیمونه 

واقعا تلخ شده با خودم میگم نهایتا پنجاه یا شصت سال عمر میکنیم چرا انقد باید بدویم برای کار برای زندگ ...

فکرت درسته اما اگه بهش فکر کنیم عمرمون به سختی و زجر میذره بهتره بهش توجه نکنیم برا همه همینطوره این دنیا پوچه

کاربر سال 97
2827
2791
2779
2792