2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واضح بگو،،،مثلا من کسی رو ک همسرم دوسش داشت ولی نشد ب هم بریم رو میبینم و برام مهم نیست و تازه شوخی هم میکنم با شوهرم ،،،ولی اگه منظورت به چیزی ک نگه داشته خب ناراحت کننده است 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
واضح بگو،،،مثلا من کسی رو ک همسرم دوسش داشت ولی نشد ب هم بریم رو میبینم و برام مهم نیست و تازه شوخی ...

من از اول آشنايى اطلاع داشتم يه شكست عاطفى رو تجربه كرده و كلا گذاشتمش كنار بهش فكر نميكردم اما يمدت بعد هربار يه نشونه ازش پيدا ميشد مثلا تاريخ تولدش تو مخاطبين چتاى قبلش حتى بعد عقد هم فهميدم تتوى دستش يه حرف از اسم اون داره كه خيلى بهم ريختم همش حس ميكنم بهش فكر ميكنه با اينكه رك و راست صحبت كردم با خودش گفت نه و پشيمونم حسيم ندارم يه تجربه احمقانه بود

من از اول آشنايى اطلاع داشتم يه شكست عاطفى رو تجربه كرده و كلا گذاشتمش كنار بهش فكر نميكردم اما يمدت ...

بر اساس تجربه حساسیت ب خرج بدی اونو خودت ب سمت فکر کردن سوق میدی ،،،مردا همون چیزی رو باور می‌کنن ک بهشون تفهیم کنیم،بگی فکر می‌کنی بعد مدتی خودش هم باور می‌کنه و دوست داره اینکار رو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من از اول آشنايى اطلاع داشتم يه شكست عاطفى رو تجربه كرده و كلا گذاشتمش كنار بهش فكر نميكردم اما يمدت ...

بگو بره اون تاتو رو پاک کنه هر کی باشه هر دفعه چشمش بیوفته ناراحت میشه فکر و خیال میاد تو سرش

بر اساس تجربه حساسیت ب خرج بدی اونو خودت ب سمت فکر کردن سوق میدی ،،،مردا همون چیزی رو باور می‌کنن ک ...

انقدر بهش شك دارم كه خودمم ديونه ميشم يبارم دختره اومد منو پيدا كرد شوهرم ميگفت بمن حسى نداشت و خيانت كرد بهم موندم چرا اومده منو پيدا كرده دنبالم كرده

بگو بره اون تاتو رو پاک کنه هر کی باشه هر دفعه چشمش بیوفته ناراحت میشه فکر و خیال میاد تو سرش

گفتم بعد يك سال رفت كاورش كرد هربار ميديدم عصبى ميشدم بهش ميگفتم امروزو فردا ميكرد

انقدر بهش شك دارم كه خودمم ديونه ميشم يبارم دختره اومد منو پيدا كرد شوهرم ميگفت بمن حسى نداشت و خيان ...

بیکاری و کنجکاوی و بیماری احتمالا ،،،فکرت رو آزاد کن و فقط ب عشق بین خودتون فکر کن. تا هیچ دختری هیچ نیرویی نتونه شمارو از هم دلسرد کنه،،،