2777
2789
عنوان

نوبت لیلی

211 بازدید | 13 پست

کسی نگاش میکنه؟

می‌دونه اونجایی که لیلی داره به بچهه میگه می‌خوام بزرگت کنم که زن شاه بشی ، لیلی تو قصر بهرام شاه چیکار میکرد؟ مگه بهرام شاه عاشق دختر رییس گلباد که شبیه لیلیه نمیشه؟ پس چرا با خود لیلی ازدواج نکرد؟ چرا اونجایی که داره گذشته رو نشون میده ، آرش دامن لیلی رو میگیره و میبوسه؟ اصلا آرش تو قصر چیکار میکنه؟ مگه نمررددد؟ تو زمان حال چرا لیلی آرشو ول می‌کنه میره وقتی انقدر عاشقشه؟

دارم خل میشم سر این فیلم 😆😂 

چرا من انقد عاشق این فیلم شدم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

من فعلا سره جیران پیر شدم😐😐

اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی
2802
راسته که درباره جهان های موازیه؟

آره 

ولی اولاش خیلی کم بهش اشاره داره....الان تو قسمت ۱۶ که اومده مثلا پسر داستان از این جهان که به اون جهان می‌ره عشقشو میبینه که تو جهان خودش ترکش کرده....یا مثلا دختره لی لی (لیلی یه نفر دیگه‌س لی لی یه نفر دیگه) که شبیه عشق بهرام شاهه بعد مرگ مادرش بخاطر یه نفر می‌ره به جهان موازی 

قسمت اولش خیلی قشنگه ولی قسمتای بعدش خیلی گیج‌کننده‌س و یکم خسته کننده خصوصا قسمت ۲ و ۳ 

ولی یهو داستان رو روال میوفته و جذاب میشه...باید یکم صبور باشی 

قشنگع؟ ارزش دیدن داره؟

آره من خیلی دوستش دارم 

درباره جهان موازی ، بهرام گور و کولی‌هاست و داستان دورور لیلی و آرش میگرده و عشقشون

قسمت اولش خیلی قشنگه بعد یهو یکی میمیره که اصلا انتظارشو نداری 

از همونجا به بعد داستان یکم گیج کننده و خسته کننده میشه خصوصاً قسمت دوم و سوم 

ولی یهو داستان رو روال میوفته و جذاب میشه....قسمت دوم و سوم رو اصلا نباید خیلی محل بزاری😂 فقد رد کن بره چون گیج میشی بعدا که تا قسمت ۱۷ دیدی بیا این دوتا قسمت رو ببین 

(آخر قسمت ۱ و در ادامه میبینی اونی که مرده زنده شده یا لباس و اسم و سبک زندگی شخصیت ها عوض شده و درحال رقصیدن و اینان....اون قسمتا داره درمورد گذشته یه خانواده که عین همین خانواده بودن و سرگذشت بد و نفرین شده داشتن رو نشون میده) اینا رو گفتم چون مطمئنم بعد قسمت ۱ و شروع قسمت ۲ از فیلم زده میشی از بس گیج‌کننده‌س😂 ولی فقط باید یکم صبر کنی 

آره من خیلی دوستش دارم  درباره جهان موازی ، بهرام گور و کولی‌هاست و داستان دورور لیلی و آرش م ...

مرسی عزیزم

شاید ببینم امیدوارم گیج نشم 

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤
تو قسمت های بعد معلوم میشه کلا خیلی طول میکشه آدن بفهمه چی به چیه ولی واقعا فیلم جذابیه

عاشق فیلمش شدم اصلا....من قسمتای اول کلا هنگ بودم🤣 هر تیکه رو پونصد بار عقب می‌بردم از اول نگاه میکردم تا بتونم هضم کنم چی به چیه

من فعلا سره جیران پیر شدم😐😐

وای راسته میگن دیگه نمیاد؟ یا هفته بعد میاد؟

من ۲ هفته‌‌س منتظرم ببینم اون سیاوش بدبخت می‌تونه فرار کنه یا نه 

البته یه تیکه هاییش نشون میداد سیاوش همون شاهزاده زندیه‌س و بعدا ناصرالدین حمله می‌کنه 

من هرچی بیشتر میبینم بیشتر نمیفهمم واقعا گیج کننده س انگار ۲،۳ دور بباید بشینی ببینی تا بفهمیش  ...

😂😂😂😂آره واقعا 

من هنوزم که برمی‌گردم قسمتای قبلی یه چیزایی میبینم که انگار اصلا اینا رو ندیدم 

طول کشید تا فیلمو هضم کردم🤣 ولی تا اونجایی که فهمیدم ۳ تا جهان موازیه یکی جهانی که داستان توش اتفاق میوفته(جهان ما) ، یکی جهانی که بهرام شاه توش جاودانه‌س ، یکی هم همون جهانی که آرش ازش اومد و لیلی رو نجات داد و هنوزم منتظره که لیلی برگرده پیشش

داستان کولی‌هام که مال گذشته‌س و تو همین جهانه 

اون تصویر عجیب غریبام همه مال جهانیه بهرام گور توش جاودانه‌س 

وای راسته میگن دیگه نمیاد؟ یا هفته بعد میاد؟ من ۲ هفته‌‌س منتظرم ببینم اون سیاوش بدبخت می‌تونه فرار ...

مثله اینکه دیگه نمیخوان بخشش کنن و صدا و سیما ازش شکایت کرده

اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی