2777
2789
عنوان

این پسره چشه؟؟؟؟؟😳😳😳😳

463 بازدید | 19 پست

چند وقت پیش ازش کتاب خریدم برنامه دیوار

دیگه هی زنگ و پیام ک خوشم میاد ازت واسه ازدواج میخوامت منم گفتم اوکی بیشتر آشنا شیم

هر سری که....

دعوامون میشد و کات میکردیم خودش بعد یک ماه دوباره میومد و پیام میداد و آشتی و روز از نو روزی ازنو

این اتفاق تا حالا 10بار افتاده(یک سال و خورده ای) و هربار قبولش میکنم من چون دوسش دارم

بنظرتون چرا ؟

مشکلش چیه؟

نمیدونم چرا هر بار برمیگرده گاهی بدترین دعواهارو باهاش کردم

این کاربری دست من و ابجیمه(دختر داییم)لطفا کارگاه بازی در نیارید باتشکر

ب من بگو چرا دوسش داری دقیقا؟  

پسره لوووس

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ی همچین مشکلی داشتم و هنوز دارم چوبشو میخورم

ببین عزیزم دارم خواهرانه و از ته دل نصیحتت میکنم اگه بازم قهر کرد تو سمتش نرو یا اگه اون پیش قدم شد واسه آشتی تو به این راحتی قبولش نکن واسش شرط بزار 

باید متوجه بشه تو واسه خودت باارزشی

تو شاهکار خلقتی!🕊
چون تو جاده رو براش باز گذاشتی و میدونه هر بار بخواد میتونه برگرده میره و هی دور هاشم میزنه بهتر از ...

دقیقا خودمم ب همین نتیجه رسیدم پسره خرفت

این کاربری دست من و ابجیمه(دختر داییم)لطفا کارگاه بازی در نیارید باتشکر

اگر سنتون به ازدواج می خوره پن رابطه دوستی بیشتز از ۶ ماه تا ۱ سال رو دوست ندارم چون یهو می بینی  ۷ سال تو رابطه ای د آخر هیچی یه شکست بزرگ

هر کدوم چندسالتون هست؟

مشکلاتتون سر چیه؟ سر چی بحث و دعوا م کنید؟