2777
2789
عنوان

چرا بی تفاوته؟؟؟؟؟

113 بازدید | 10 پست

سلام دوستان، من ۲۵ سالمه و ۹ ساله ازدواج کردم یک دختر سه ونیم ساله دارم و الان ۳ ماهه که ناخواسته باردار شدم،شوهرم مرد زحمتکشیه ولی دریغ ازذره ای محبت حتی الان که حامله ذره ای توجه و محبت نداره اصلا براش اهمیت نداره امروز رفتم دکتر فشارم بالا بود بهم قرص داد تا آخر حاملگی بخورم بهش میگم فشارم ۱۴ بوده اصلا اعتنا نکرد اصلا هم‌نپرسید خوب شدی یا نه؟،؟؟فقط موقع رابطه میاد و بغلم میکنه اونجا هم دریغ ازیک بوس،گاهی فک میکنم بدش میاد بوسم کنه یا دوستم نداره نمیدونم بهش هم گاها میگم میگه من حوصله ی لوس بازی رو ندارم اگه بخاطر دخترم نبود آرزوی مررررگ میکردم 😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش گفتی ک تو لذتی نمیبری؟

اصلا برام مهم نیست چون خودش همه چیز رو میدونه وقتی دلش نمیخاد  انجام بده و بفکر لذت خودشه منم چیزی نمیگم فقط وظیفه ام رو در قبالش انجام میدم

منظورم طلاق اینا نبود  بشین باهاش حرف بزن از نیاز هات بگو از خاسته هات بگو

اونقدر خسته ام که حوصله ی حرف زدن باهاش رو ندارم مدام سرکاره وقتی هم میاد از کارش حرف میزنه منم تمام تلاشم حفظ آرامشه تو زندگیم نمیخوام بخاطر من بچه ام آسیب ببینه