2777
2789
عنوان

دارین؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 29 پست
هییییییییی لعنت به غم که اصلا بهم پشت نمیکنه پا به پام میاد

آره واقعا

چقدر دلم تنگه برای یه خبر خوب 

چی الان میتونه خوشحالت کنه 

یه خبری که براش از ته دل ذوق کنی

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره واقعا چقدر دلم تنگه برای یه خبر خوب  چی الان میتونه خوشحالت کنه  یه خبری که براش از ...

خبر بهم بدن که یک ساعت بیشتر دیگه زنده نیستم من قبلا خیلی سرحال بودم با همه شوخی میکردم همه دخترای فامیل میگفتن خوشبحالت انقدر با همه خوبی اما روزگار باهام بد تا کرد الان حتی دوست ندارم لبخند بزنم تا چه برسه برگردم به اون زمان و از ته دل بخندم

خدا حفظشون کنه ان شاءالله 

ان شا الله

زیر علمت امن ترین جای جهان است                 آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است                                                                        آقا هستم...
خبر بهم بدن که یک ساعت بیشتر دیگه زنده نیستم من قبلا خیلی سرحال بودم با همه شوخی میکردم همه دخترای ف ...

نمیشه چیزای خوب خوب بخوای 

اونایی دوست دارن چی 

دنیا بده خیلی بد ولی 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
ته ته چیز خوبی که میخوام اینکه دردم یکم اروم بشه شاید تونستم غذا بخورم

چطوری 

شاید معجزه من زخم معده دارم حتی با دارو هم اروم نمیشم الان امروز فقط ی تیکه کیک با ی فنجون شیر شده ن ...

عزیزم عسل خیلی خوبه 

نمیتونی خیلی هم بخوری یه قاشق پر کن تو دهنت مزه مزه کن کم کم... 

عزیزم عسل خیلی خوبه  نمیتونی خیلی هم بخوری یه قاشق پر کن تو دهنت مزه مزه کن کم کم...

بابا من ی مشکل دیگه دارم اینه که نمیتونم شیرینی بخورم هر نوعی باشه چه طبیعی چه گلوکز و شکر حالم بد میشه و سرفه های وحشتناکی میزنم جوری که دیگه بیحال میفتم میگم من فقط باید بمیرم تا همه و خودم راحت بشن از دستم مخصوصا خانواده ام