2777
2789
عنوان

ابجیم میره هشتم

232 بازدید | 30 پست

الان صورتشو کامل برداشته چون پر مو بود ابروشم فقط پیندشو برداشته چهرش دخترونس و دوستاش و همکلاسیاشم اکثرا برداشتن زمان ما اصلا مامانا اجازه میدادن؟ خودشون از چهرشون خیلی راضییین و معتقدن ربطی به سن نداره پاکیزگی و نظافته ولی من قبول ندارم حس میکنم از دخترونگی بیرون میان نظرتون چیه؟ دوس دارم قانعش کنم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه نیازی نیست شما قبول داشته باشی همین که خودش حس بهتری به خودش داشته باشه و مورد تمسخر قرار نگیره به خاطر موی صورتش کافیه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

قانع نمیشن که 

پسر منم میخواد بره هشتم ، گفتم سبیلهاتو نزن ولی چون دلش میخواست بزنه مامانم رو واسطه کرد🤣 مامانم گفت چکار بچه داری بذار سبیلهاشو بزنه

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

خوبه دیگه تمیز میشه دختر منم۱۲سالشه خیلی پر مویه سبیل زیاد داره فقط تحمل درد و نداره اگه همین الان تمیز میکردم براش

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

حالا دخترونه زنونش چ فرقی داره؟اصلا کی دخترونه زنونه رو تعیین میکنه؟شیو کردن هم باعث میشه ک کرم پودر بهتر رو صورت بشینه هم ظاهر مرتب تر شه و هم اعتماد ب نفسش بیشتر شه اونوقت بودنش چ سودی داره؟

به نظرم شما دخالت نکن این تصمیم خودش و پدر و مادرتون هستش

ن دخالتی ندارم چون اون زمان که برنداشته بود هیچ اعتماد به نفسی نداشت از زمانی که برداشت به شدت تغییر کرد و خیلی اعتماد به نفسش رفت بالا ولی خب با خودم میگفتم زوده هنوز