2777
2789
عنوان

ماشین سنگین چینی

1923 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

کسایی که ماشین سنگین چینی داشتن

میشه نظر بدن کدومش خوبه؟؟؟؟

(خواهشا با انبوهی از این پیاما که چینی آشغاله و اروپایی بخر مواجه نشم چون خودم میدونم)

چرا فکر میکنی میشه تو سایت بارداری اطلاعات ماشین سنکین بدست آورد؟😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره

دنگ وفنگ و هوو بد نیست جدیداشم که فوتون و فاو هست که از اونا هم راضی ان نسبت به پولی ک پرداخت میکنن براش الان قیمت یه بنز اکتروس دوتا فوتون یا دنگ و فنگ میشه که با این دوتا بیشتر ازاون در میاری بازم شوهرتون ک میخواد بخره بالاخره تو دوست و اشناهاش و همکاراش میبینه دیگه

کاربر اقام 
دنگ وفنگ و هوو بد نیست جدیداشم که فوتون و فاو هست که از اونا هم راضی ان نسبت به پولی ک پرداخت میکنن ...

دنگ فنگ که دو سوم درامد خرج خودش میشه

ما قبلا ولوو داشتیم متاسفانه خریت کردیم فروختیم

الان فقط میتوتیم چینی بیاریم

بین سیتراک،دیما،دافران،سی اند سی،امپاور موندیم

چون جدیدن اطلاعات زیادی ازشون نداریم

دنگ فنگ که دو سوم درامد خرج خودش میشه ما قبلا ولوو داشتیم متاسفانه خریت کردیم فروختیم الان فقط میت ...

سی اند سی رو داشتن راضی نبودن دیگه بقیشونم که جدیدا تا کارشون رو نبینی نمیتونی اطلاعاتی داشته باشی در موردشون بعدشم ک خوب دربیان قیمتشون میره بالا  پدرتون که راننده هست خودش بهتر میدونه الان مثلا شما بگی خوبه ایشون ک نمیخره 

کاربر اقام 
سی اند سی رو داشتن راضی نبودن دیگه بقیشونم که جدیدا تا کارشون رو نبینی نمیتونی اطلاعاتی داشته باشی د ...

نه خب ایشونم از این چینیای جدید خبر نداره

تا پشت ماشین نباشی کار کنی متوجه نمیشی

واسه همین تاپیک زدم گفتم شاید کسی استفاده کرده