2777
2789
عنوان

جدایی وطلاق....

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 63 پست
آهان خب قضیه شما فرق میکنه  اگر جوونی دخترتو نگیر  راحتش نکن بچه اونم هست بزار بزرگش کنه ...

حرفت درسته ولی دخترم اشک میریزه میخاد با من باشه. دلم نمیخواد زیر دست معشوقه های پدرش باشه. پدری که به خاطر هوس داره زن و دخترش رو ول میکنه شایستگی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم عزیزم  میدونم ۱ روز هم سخته و فقط دلت میخواد مهر طلاق بیاد و با اون آدم همه جوره ا ...

واقعا ممنونتم خوشگلم که انقد خوب و خواهرانه کمکم میکنی  نمیدونم چجوری ازت تشکرکنم دورت بگردممممم

چشم حتما

اگه طلاق گرفتی لطفا لطفا برا ازدواج مجدد زود تصمیم نگیر. وتا زمانی که یه آدم درست وحسابی نیومده هم ا ...

اره واقعا خودمم چشمم ترسیده و دیگ سخت اعتمادمیکنم

مرسی بخاطر دلسوزیت گلمممممم

تمام میشه عزیز دلم  نشین تو خونه منتطر مهر طلاق  اولین کار  یه باشگاه ثبت نام کن ی ...

وای دختر چقد انرژی مثبت ازت میگیرم

چراانقد توخوبی🥺🥺🥺🥺🥺

عشق منییییی توووو

اره عزیزم الان ثبت نام کردم برا گواهینامه 

بعدشم میخوام بدم سراغ ی شاخه از ارایشگری ک خیلی بهش علاقه دارم

مطمئتم میتونم ازپس این روزا بربیام

چون روزایی ک تواین۹سال گذروندم خیلی وحشتناک بودن و من تازه الان دارم طعم زندگی واقعی ومیچشم،امیدوارم هیچ دختری هیچ کجای دنیا باادم نااهل روبرو نشه،ارزومه هیچ دختری روزا وسختیایی ک من کشیدم و نبینه...از۱۵سالگیم بااین ادم ساختم...تاالان ک شد۲۴سالم

الان ب خودم افتخار میکنم ک بالاخره تونستم انقد قوی باشم و خودمو ازاون زندگی و رابطه سمی  بکشم بیرون

خدایا شکر برای بودنت

و مرسی ازتو دختر خوشگل ک انقد بهم انگیزه میدی قشنگمممم

نه عزیز کلا ۵ جلسه هست بعد از ۴۵ روز هم میرن دادگاه. الان جدا شدن خیلی راحت شده. منم فردا جلسه اولمه ...

مرسی از اطلاعاتت عزیزدلم

چرا انقد حالت بده دخترخوب؟

قوی باش...

قطعا یه دلیل محکم داری واسه جدایی

پس قوی باش وزندگیتو نجات بده

میشه بپرسم چرا دارین جدامیشین؟

شما سرچی توافق کردین عزیزم؟

بله هردو میتونین وکیل بگیرین و نرید  وکیل کارتونو انجام میده

برای جلسات مشاوره اگ فقط من وکیل بگیرم

میشه نرم جلسات مشاوره رو

اصلا نمیخوام باهاش رو در رو بشم

یاباید هردوطرف گرفته باشیم؟

مرسی از اطلاعاتت عزیزدلم چرا انقد حالت بده دخترخوب؟ قوی باش... قطعا یه دلیل محکم داری واسه جدا ...

من نمیخواستم جدا بشم اون میخواد. مجبورم به توافق. 

میگه من کارم طوریه با ده تا زن باید رابطه کاری داشته باشم

ولی دروغ میگه رابطه کاری غقط نداره صمیمی میشه.

میگه برای همین تو به من گیر میدی منم نمیتونم دیگه باهات زندگی کنم

وای دختر چقد انرژی مثبت ازت میگیرم چراانقد توخوبی🥺🥺🥺🥺🥺 عشق منییییی توووو اره عزیزم الان ثبت ...

سلاااااام 

خوبی؟

خدا رو شکر که حالت بهتره.خدا رو شکر که دل زدی به دریای ترسهات.

دیدی  اگه دل بزنی به دریای ترسهات متوجه میشی که انقدرها هم ترسناک و حشتناک نیستن.

دیدی خدا  در درونت عزت نفس قرار داده و اگه تلاش کنی و بگردی میتونی پیداش کنی .

خدا از رگ گردن بهت نزدیکتره ولی ما باید خودمون با توکل بهش درست و اصولی و عاقلانه تصمیم بگیریم و اقدام کنیم  و فقط منتظر نمونیم تا همه چی خودش تغییر کنه ... معجزه تو دل حرکت و عمل و سختی کشیدن رخ میده.

بهت تبریک میگم.

انصافا یه جاهایی ازت قطع امید میکردم ولی منم برام تجربه شد، آدما برای تغییر نیاز به زمان دارن.

واقعا برات خوشحالم 

هوای پدرتم داشته باش با سیاست جلو برو....قدر پدرت رو بدون ...یه تار موش میارزه به صدتای همسرت.

راستی شوهرت الآن چی میگه؟

وای دختر چقد انرژی مثبت ازت میگیرم چراانقد توخوبی🥺🥺🥺🥺🥺 عشق منییییی توووو اره عزیزم الان ثبت ...

9 سال گذشت اما ...

عوضش محکم شدی 

خودت رو باور کردی

رشد کردی

بزرگتر شدی 

هیچ رشدی بدون سختی نیست

وابستگی و مهرطلبی درمان سختی داره اما شما خدا رو شکر از پسش بر اومدی

هیچ وقت به این 9 سال به چشم از بین رفتن عمرت نگاه نکن ....شما تغییری که کردی  شاید به 20 سال زمان نیاز داشت ولی شما در عرض 9 سال بهش رسیدی .

به این 9 سال به چشم تجربه ،رشد و تغییر نگاه کن نه به چشم از دست دادن عمرت...ارزش هیچ پیشرفت و مرتبه ی اجتماعی با تغییر و رشد کردن برابری نمیکنه.

گلم شما خییییلی رشد کردی

حیلی تغییر کردی...الحمدالله ....کمتر کسی میتونه.پس قدرشو بدون.

مدام برای خودت یادآوری کن.معرفتی که کسب کردی رو یادآوری کن.

دنبال تحصیلات دانشگاهی هم باش ...حتی شده غیر حضوری

ورزش رو هم پیگیری کن...ورزش روی اعتماد به نفس و پشتکار داشتن خیییییلی تاثیر میذاره.

من نمیخواستم جدا بشم اون میخواد. مجبورم به توافق.  میگه من کارم طوریه با ده تا زن باید رابطه ک ...

عزیزم راستش و بگم اولش ک خوندم قضیه ت و خیلی ناراحت شدم ولی بعدش ک یکم فک کردم دیدم قطعااون ادم لیاقتت رونداشته و شک نکن اگ باهاش میموندی در اینده چنین ضربه ای بهت میزد واسیب میدیدی ک شاید باخودت میگفتی کاش چندسال پیش جداشده بودم ازش

بنظرمن ادمی ک خیانت میکنه ارزش یک لحظه زندگی باتوعه فرشته رو نداره خوشگل خانم

قدر خودتو بدون،قوی باش

سلاااااام  خوبی؟ خدا رو شکر که حالت بهتره.خدا رو شکر که دل زدی به دریای ترسهات. دیدی  ا ...

سلام عزیزدلم😍😍😍من خوبم،خیلی خوبم😍تو خوبی عزیزم؟

حال مادرت بهتره؟؟؟؟؟

انقد این روزا بهت فک میکنم و این حالمو بهت مدیونم ک نگوووووو

عزیزم من واقعا نقطه و جرقه ی شروع قوی بودنم و اراده م رو به تومدیونم...

اره واقعا خدابرام حفظش کنه بابامو.خانوادمو...ک خداروشکر پشتم هستن همه جوره و نزاشتن یذره احساس کمبود وناراحتی کنم

خداهمه پدرمادرا رو حفظ کنه الهی

والا اون اقا ک الان نزدیک۲ماهه ک من خونه پدرمم شمارمو عوض کردم،ولی ن به پدرم نه به مادرم اصلا یه زنگ هم نزده،انقد سست عنصرِ ک نشسته عقب وچشمش ب دهن پدرشه...

یبار واسطه فرستادن ک برگردم...منم برنگشتم..بعدش پدرشوهرم زنگ زد ک بیاین هرجور میگین تمومش کنیم...

شوهرم اصلا خودش ن جلو اومد تواین مدت ..ن زنگی...ن خبری!

و منم خیلی خوشحالم ک بالاخره تونستم ازاین ادم سمی دل بکنم و دور بشم