2777
2789
عنوان

درمان شقاق

2553 بازدید | 49 پست

دوستان من دو ماه پیش شقاق پیدا کردم هر راهی که میشد امتحان کردم پماد ام جی باریج بدترم کرد و از یه ناحیه دیگه زخم برداشتم کپسول ویتامین ای رو باز کردم زدم روغن زیتون زدم کلی کاهو و سبزیجات میخوردم که یوبستم برطرف بشه تو اب گرم روزی دوباز هر بار ۲۰ دقیقه نشستم اما چیزی درمانم کرد رفتم عطاری حدود دو هفته قبل یه پماد بهم داد روش نوشته پماد سوختگی زخم شقاق و چند مورد دیگه دوتا شربت داد یکی سوادابر یکی ضد بلغم دوستان فقط دارم به اون عطاری دعا میدم واقعا سر یه هفته زخم شروع به بسته شدن کرد با اینکه مدفوعم نرم نبود ولی مشکلی نداشتم چون خودم خیلی درد کشیدم خواستم به شما هم راهکاری که جواب داد رو بگم تا استفاده کنید منم دعا کنید 

خوشبحالتون . منم هر روز باید پماد بزنم . درگیرم باهاش 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشبحالتون . منم هر روز باید پماد بزنم . درگیرم باهاش 

هر چی زود تر این پماد رو پیدا کنید و راحت بشید من از زندگی ناامید شده بودم خیلی غصه میخوردم و تو نی نی سایت بعضی ها میگفتن درمان نمیشه و باید عمل کنی حالمو خیلی بدمیکرد 

هر چی زود تر این پماد رو پیدا کنید و راحت بشید من از زندگی ناامید شده بودم خیلی غصه میخوردم و تو نی ...

اسمشو میگین دقیقا ‌ . منم درگیرم حسابی 

میترسم چیزی بخورم 😭

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
اسمشو میگین دقیقا ‌ . منم درگیرم حسابی  میترسم چیزی بخورم 😭

یه پماد دستسازه روش نوشته پماد سوختگی عزیزم😢میفهمم چی میگی من یه هفته هیچی نمیخوردم از ترسم فقط کاهو و تره که بدترم شدم تو اون یه هفته

یه پماد دستسازه روش نوشته پماد سوختگی عزیزم😢میفهمم چی میگی من یه هفته هیچی نمیخوردم از ترسم فقط کاه ...

اگه پیدا نکردی شماره اون عطاری رو دارم میدم خودت زنگ بزن بهش نمیدونم شاید برات پست کرد 

یه پماد دستسازه روش نوشته پماد سوختگی عزیزم😢میفهمم چی میگی من یه هفته هیچی نمیخوردم از ترسم فقط کاه ...

ببینم دارن ‌ . دقیقا 

حق داری 😭

اگه گرفتی و خوب شدی بیا اینجا بگو حتما خوشحال میشم خبر سلامتیت رو بشنوم

حتما . من نمیدونم دقیقا چی دارم . بواسیر یا شقاق . بیرون زدگی دارم و خونریزی 😞😞😞😭

کاش عکسشو میفرستادین 😞

حتما . من نمیدونم دقیقا چی دارم . بواسیر یا شقاق . بیرون زدگی دارم و خونریزی 😞😞😞😭 کاش عکسشو میف ...

اگه بیرون زدگی داری بولسیره شقاق مقعدت زخم میشه برا من شقاق بود پیشنهاد میکنم یه طب سنتی قابل اعتماد تاکید میکنم قابل اعتماد پیدا کن برو پیشش چون این موارد به طب سنتی بهتر از روش های شیمیایی جواب میده الکی درد نکش زودتر برو دنبال چاره که بدتر و مزمن نشه

ممنون

[QUOTE=246992013]اگه بیرون زدگی داری بولسیره شقاق مقعدت زخم میشه برا من شقاق بود پیشنهاد میکنم یه طب سنتی قابل اعتماد ...[/QUOTE

چشم