2789
عنوان

دوسال گذشته

201 بازدید | 20 پست

قبلا با یه کاربردی دیگه بودم و تعریف کرده بودم با یه نفر ۶ سال با هم بودیم به قصد ازدواج خانواده هامونم میدونستن پدر من و مادر اون مخالف بودن واقعا پسر پاک و سالمی بود از هر لحاظ ولی مادره شدیدا وابسته بود به پسرش چون تک پسر هم بود دلیل مخالفت مادره این بود که میگفت دختره یعنی من هنوز تو خانوادمون نیومده پسرمو کشیده سمت خودش درصورتی که واقعا اینجوری نبود و من همش میگفتم مادرته بی احترامی نکنی سعی کن منطقی متقاعدش کنی و....کلی دعوا با خانوادش و از طرفی میرفت محل کار پدرم با پدرم صحبت میکرد که راضیش کنه تمام فامیلامونم دیگه میدونستن تا به جایی رسید که گفت من دیگه نمیتونم تحمل کنم بسه۶سال شد من میخوام بیام خواستگاری و اصرااار....گفت خانوادمم اوکی کردم باباتم من راضیش میکنم خلاصه با بابام حرف زده بود منم کلی التماس به بابام که راضی بشه تا ۴.۵روز گذشت که این آنلاینم نمیشد بعد من پیام دادم بهش که بابامو راضی کردم دیدم بلاک شدم و دوشب بعدش عکس خودشو با یه دختره گذاشت پروفایلش که نامزدیشون بود و پیام داد من نمیتونستم تموم کنم از طرفی دیگه هم نمیشد کاری کرد و خوشبخت بشی و خداحافظ

دوسال گذشته من دارم زندگیمو میکنم درسمو میخونم و....ولی فراموش نشد که نشد هنوز دلم تنگ میشه چکار کنم به نظرتون هیچکس برام اون نمیشه اون حسم دیگه تکرار نمیشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا حس بدیه که ابروم پیش خانوادم رفت همه فامیلا فهمیدن از طرفی من چرا هنوز دوسش دارم این از همه بد ...

دوست من ازدواج کرد خیلی خوشبختع

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

دوست من ازدواج کرد خیلی خوشبختع

خداروشکر که دوست شما خوشبخت شده ولی میگم آدم تا زمانی که هنوز دلش تنگ میشه و هنوز نفر قبلی رو دوست داره نباید ازدواج کنه اصلا دلم نمیاد

خداروشکر که دوست شما خوشبخت شده ولی میگم آدم تا زمانی که هنوز دلش تنگ میشه و هنوز نفر قبلی رو دوست د ...

میفهمم موافقم اما خب دوست من دیگ بی حسشدع بود

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

منم وضعیت شبیهی به تو دارم، دقیقا بعد کلی بدبختی که خانوادمو‌ راضی کردم که بزارن بیاد خواستگاری، چند روز قبل تایمی که قرار بود بیان زد زیرش و‌ گفت نمیخاد درگیر رابطه احساسی باشه و فکرش درگیره🙂و بهم گفت توی اون مدتی که کات کرده بودیم رفته خواستگاری یکی دیگه و نامزدم شدن ولی بهم خورده و بعد اون قول داده دیگه ب ازدواج و رابطه احساسی فکر نکنه، در صورتی که همش دنبال من بود و حرف ازدواج و خواستگاری از منو میزد و‌ بعد هماهنگ شدن زد زیرش.. من جدا شدم ازش، الان ۱۳ روز شده.. و من دارم نابود میشم :) ، خیلی سخته که قید آینده ای‌ که با اون ساختیو بزنی و ببینی یکی دیگه رو جای تو آورده..

«يُؤْتِكُمْ خَيْرًا مِمَّا أُخِذَ مِنْكُمْ» در مقابل آنچه از شما گرفته شده بهتر از آن را عطا می‌کند✨
واقعا حس بدیه که ابروم پیش خانوادم رفت همه فامیلا فهمیدن از طرفی من چرا هنوز دوسش دارم این از همه بد ...

اون خودش مثله دوست پسره من رفت عاشق نبودن مرد عاشق باشه زمین وزمان رو بهم می دوزه عزیزه من الهی خواهر فدات شه به درروغ فریادهای عاشقی رو باورنکن ومادرش وبی پولیش رو بهانه می کنند

منم وضعیت شبیهی به تو دارم، دقیقا بعد کلی بدبختی که خانوادمو‌ راضی کردم که بزارن بیاد خواستگاری، چند ...

اگه برگردا قبول کنی خودت رو باختی گلم اون باز خیانت می کنه میگه این من رو بخشیده بازهم بکنم می بخشه حتی برگرده هم‌نمیگیره بگیره هم باز خیانت هس تجربه دارم میگم اینها عاشق نبودن ازاول که اخرش ول کردن رفتن

منم وضعیت شبیهی به تو دارم، دقیقا بعد کلی بدبختی که خانوادمو‌ راضی کردم که بزارن بیاد خواستگاری، چند ...

ماله من بعداز ۸یال دوستی رفت ازدواج کرد گلم قبول می کنی اینها ازاول عاشق نبودن هان ؟ اخرش ول کردن رفتن؟