2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

🤐😂دیگه خطرناکش نکنه..

خدا بخیر کنه 🤲😂

منم یک بار برای اینکه اذیتاشو جبران کنم رفتم تو خواب ارایشش کردم بعد وقتی اومد پایین خودم و مامان و بابا از خنده خفه شدیم بودیم کیاشا هم ماتش برده بود نمیدونست ما به چی میخندیم همش میگفت دیوونه شدید 😐😐

ولی فاتحم و خوندم اون لحظه که فهمید ارایشش کردم ...😱😂

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
اسی جون یکم از کارایی که میکنی رو اگه دوست داری بگو منظورم کودک درونته

خواهش میکنم..مثلا با صدای بچگونه با همسرم صحبت میکنم..یا موهامو خرگوشی میبندم..همیشه خنده رو لبامه..حتی اینجا..هر کس منو میشناسه میدونه.‌.🤗

برای باور گُل دادن جوانه زدن کافیست❤🌱
خدا بخیر کنه 🤲😂 منم یک بار برای اینکه اذیتاشو جبران کنم رفتم تو خواب ارایشش کردم بعد وقتی اومد پا ...

ای وااایی..خودت که شیطون تری😂😂😉حسااابی خوش بگذرونید دنیاا هیچ ارزشی نداره..💚

خواهش میکنم..مثلا با صدای بچگونه با همسرم صحبت میکنم..یا موهامو خرگوشی میبندم..همیشه خنده رو لبامه.. ...

خیلی هم نایس حالا بگو ببینم شده بهشوهرت مثه بچه ها نق نق کنی یا گریه ی بچه گونه و ایناهم ؟

این نیز بگذرد.......
ای وااایی..خودت که شیطون تری😂😂😉حسااابی خوش بگذرونید دنیاا هیچ ارزشی نداره..💚

😂😂

اره منم موافقم با این حرفت 

دنیا دو روزه الان دیوونگی نکنیم و نخندیم پس کی این کارا رو بکنیم 🤍

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
خیلی هم نایس حالا بگو ببینم شده بهشوهرت مثه بچه ها نق نق کنی یا گریه ی بچه گونه و ایناهم ؟

نه این حالتارو ندارم..چون این حالتا  به نظرم بیشتر از کمبوده محبت از طرف خونواده س در دوران کودکی..اما من فقط حالت خنده و شیطونی دارم😁🤪

نه این حالتارو ندارم..چون این حالتا  به نظرم بیشتر از کمبوده محبت از طرف خونواده س در دوران کود ...

من خودم مثلا تو یه جمعی بچه و بزرگ باشن ترجیح میدم با بچه ها بازی کنم تا با بزرگا دمخورشم 

این نیز بگذرد.......