یه راهنمایی میخوام اگه براتون مقدوره لطفا کمکم میکنید میخوام یه نذر کنی برای بانو رقیه کنم ...
سلام عزیزم. من چند بار صداتون کردم اما متاسفانه بعضی از کاربرها رو نمیتونم تگ کنم. ابی نمیشه.
فکر کنم برای خانم اسباب بازی نذر میکنن... میتونی کش مو گل سر عروسک و کلا اسباب بازی دخترونه نذر کنی... ان شاءالله حاجت روا بشی... سفارش منم به خانم کن... 🥀🥀🥀
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
عزیزمالتماس دعا قبول باشه سمانه ام نیت باردار شدنم
خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
سلام از ماست ممنونم از لطفت عزیزم اتفاقن امشب تو ماشین رادیو روضه بانو رقیه رو گذاشته ...
ممنونم عزیزم... خدا رو شکر میکنم که منو یاد بنده خوبش انداخت... خیلی شادم کردی...
به نیتت صد مرتبه یا رقیه ادرکنی میگم
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.