2777
2789
عنوان

نماز شب

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 30 پست
چشم عزیزم حتما  منم فراموش نکن بین دعاهای قشنگت💚

حتما حتما گلم انشاالله هر نیت و حاجتی که دارین با دستای پر مهر باب الحوائج به بهترین شکل ممکن برآورده شه آمین یا رب العالمین🤲💚

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما حتما گلم انشاالله هر نیت و حاجتی که دارین با دستای پر مهر باب الحوائج به بهترین شکل ممکن برآورد ...

مرسی فداتشم ان شالله شمام به حاجاتتون برسین

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستین💚امیدوارم هر چی از خدا بخوایین بهتون بده
ممنونم ارزو جان... خدا بهترین خونه رو نصیبت کنه ان شاءالله  استارتر جان برای منتظران اولاد ...

یه راهنمایی می‌خوام اگه براتون مقدوره لطفا کمکم میکنید 

می‌خوام یه نذر کنی برای بانو رقیه کنم که حاجت بگیرم ولی نمی‌دونم چی نذر کنم 

به نظر شما چی نذر کنم؟؟

یه راهنمایی می‌خوام اگه براتون مقدوره لطفا کمکم میکنید  می‌خوام یه نذر کنی برای بانو رقیه کنم ...

سلام عزیزم. من چند بار صداتون کردم اما متاسفانه بعضی از کاربرها رو نمیتونم تگ کنم. ابی نمیشه. 

فکر کنم برای خانم اسباب بازی نذر میکنن... میتونی کش مو گل سر عروسک و کلا اسباب بازی دخترونه نذر کنی... ان شاءالله حاجت روا بشی... سفارش منم به خانم کن... 🥀🥀🥀

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
سلام عزیزم. من چند بار صداتون کردم اما متاسفانه بعضی از کاربرها رو نمیتونم تگ کنم. ابی نمیشه.  ...

سلام از ماست 

ممنونم از لطفت عزیزم 

اتفاقن امشب تو ماشین رادیو روضه بانو رقیه رو گذاشته بود شما از ذهنم رد شدی خواستم که تا محرم آینده اون چیزی که میخوای بهت بده 

بحق این بانوی کوچک بده بهت هر آنچه که میخوای

چشم💚

عزیزم‌التماس دعا قبول باشه سمانه ام نیت باردار شدنم

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
سلام از ماست  ممنونم از لطفت عزیزم  اتفاقن امشب تو ماشین رادیو روضه بانو رقیه رو گذاشته ...

ممنونم عزیزم... خدا رو شکر میکنم که منو یاد بنده خوبش انداخت... خیلی شادم کردی... 

به نیتت صد مرتبه یا رقیه ادرکنی میگم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.