2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید...

334 بازدید | 9 پست
بچه ها اگه بخوام رنگ چشمای بچم روشن بشه و موهاش,طلایی بشه چیکار باید بکنم....ما تو خانوادمون هم مامانم هم داداشم و هم خواهرم چشم رنگین و البته پدرشوهرمم هم چشماش رنگیه.اما من میخوام صددرصد بشه چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید....
تا شقایق هست زندگی باید کرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم.میشه یه سوال بپرسم
ما چون ز دری پای کشیدیم کشیدیم .امید ز هر کس که بریدیم ، بریدیم .دل نیست کبوتر که چو برخاست نشینداز گوشه‌ی بامی که پریدیم ، پریدیم .رم دادن صید خود از آغاز غلط بودحالا که رماندی و رمیدیم ، رمیدیم.
زایمان در بیمارستان اکبر ابادی همون فرح چطوره. تجربشو داشتین
ما چون ز دری پای کشیدیم کشیدیم .امید ز هر کس که بریدیم ، بریدیم .دل نیست کبوتر که چو برخاست نشینداز گوشه‌ی بامی که پریدیم ، پریدیم .رم دادن صید خود از آغاز غلط بودحالا که رماندی و رمیدیم ، رمیدیم.
سلام تو نت هست تغذیه واسه این مورد در هر ماه چه میوه ای مثلا استفاده کنید مطالعه کنین ولی با این ژنتیک و اگه خودتون هم چشم رنگی هستین حتما اینطور میشه.
وقتی خدا را دارم بی نیاز از هر کسی هستم
منم چشم رنگی تو خانواده زیاد داریم حتی دخترم چند ماه اول خاکستری بود دقبقا مثل مادر شوهرم ولی بعد برگشت قهوهای شد
(الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَآل‌‌مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ‌فَرَجَهُمْ)‌التماس‌‌دعا 
معمولا همه بچه ها اول چشمشون خاکستریه اما بعد تغییر میکنه.اما خواهر و مادرم سبز بودن داداشمم ابی.پدرشوهرمن ابی و سبز قاطیه.منم دلم میخواد رنگ روشن بشه چشماش و موهاش.
تا شقایق هست زندگی باید کرد...