2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره چله یاسین  روز 10 حاجت گرفم

نمیتونی بگی حاجتت چی بود؟

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
چی هست 

هر سری ک رفتی حموم هر نیتی و حاجتی ک دارید رو میگین ( نیت کنم غسل کنم غسل اویس قرنی) بعد حاجتتو زیر نظر میگیری غسل رو هم مثل بقیه غسل ها انجام بده. اول سر و گردن بعد سمت راست بدن بعد سمت چپ

اره چله یاسین  روز 10 حاجت گرفم

عزیزم من یه سوال دارم راجب چله وقتی چله میگیری مثلا یه سوره رو میخونی میشه میبینی حجمش زیاده میشه سوره رو نصف کرد مثلا نصفشو صبح خوند نصفشو ظهر؟یا باید همشو یجا بخونیم؟

خدایا دستمو بگیر خودمو به تو سپردم میدونم کمکم میکنی🙏🤍
عزیزم من یه سوال دارم راجب چله وقتی چله میگیری مثلا یه سوره رو میخونی میشه میبینی حجمش زیاده میشه سو ...

نمیدونمم گلم فک کنم بشه سوره یاسین خیلی نیست 83 تا ایه کوچولوعه فک کنم گلم

ب جز چله دیگهه چیزی نیست بخونیم

من خیلیییی نماز شب خوندم ولی حاجت نمیگرفتم اما میدیدم اکثرا ازش حاجت میگیرن د گفم بزار تغییر بدم چله یاسین خوندم سری جواب گرفم فک کنم واسه هرکسی فرق میکنه اگه از یچی جداب نمیگیرین تغییرش بدین