2777
2789

سلام من از وقتی بچه دار شدم رفع تکلیفی اشپزی میکنم در حالی ک قبلا عاشق آشپزی بودم 

همش دسر  و شیرینی جدید میپختم 

الان اکثر وقتها غذا نداریم یا زورکی یه چیزی شکم پرکنی میپزم 

میخام ببینم بقیه چجورن⁉️

شما هم مثل منید 

از اجبار میپزید ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که همیشه مامانم درست میکنه 

بعضی وقتا نباشه خودم 

عاشق آشپزیم

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

اجبار واقعا

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

به نظر من آشپزی مثل رانندگی مهارته و هرکس با عشق و دقت انجام بده به نفع خودشه 

یه بشقاب غذای خوب حال بد روتبدیل به حال خوب میکنه 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
رمز موفقیتت چیه ؟ چطور علاقه داری؟  بچه داری ؟

از ۱۲ سالگی آشپزی کردم

عاشق آشپزی هستم

اشپزیم فوق العاده هست

انشاالله تو فکرشم در آینده رستوران بزنم

ب این معتقدم غذایی خوشمزه میشه

ک هنگام پختن عشق قاطیه غذا بشه

اگه مجبور نباشم ظرف بشورم، آشپزی رو دوست دارم

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...

من تنها چیزی که درست می کنم پاستاس .چون مامانم درست نمی کنن از بیرونم می گن گرونه 

بقیه چیزارو بلد نیستم  البته به جر نیمرو و تخم مرغ ابپز.

السلام علیک یا ابا عبد الله
من تنها چیزی که درست می کنم پاستاس .چون مامانم درست نمی کنن از بیرونم می گن گرونه  بقیه چیزارو ...

من برای موفقیت کنکورت دعا کردم عزیزم توام اگر میشه  برای شفای من دعا کن لطفا   

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز