2777
2789
عنوان

مشهدیا...

272 بازدید | 31 پست

سلام عزیزان 

خوشبحالتون بخدا همسایه امام رضا هستین هر موقع که دلتون گرفت ناراحت بودید هیچکس نبود باهاش درد دل کنید امام رضا رو دارید میرید حرم با اقا درد دل میکنید. 

ولی ما چی من که ۱۴ ساله انتظار دارم تنها ارزوم اینکه فقط برای یک بار هم شده برم حرم امام رضا باهاش درد دل کنم. خوشبحالتون سعادت داشتین همسایه امام رضا باشین. 

تورا خدا التماستون میکنم برام توی این شب های عزیز دعا کنید خیلی دلم هوای مشهد کرده من تا حالا هیچوقت نیومدم زیارت وقتی شش ما داشتم با خانواده ام رفته بودم. توراخدا عاجزانه ازتون میخوام که دعام کنید مشکل زندگیمون حل بشه از این همه درد رنج ناراحتی نجات پیدا کنیم. دعا کنید که اقا مارو هم بطلبه ما هم بیایم زیارت دعا کنید که به ارزوهام برسم شغل خوب زندگی خوب داشته باشم به حاجت دلم برسم عاقبت بخیر بشم... 

انشاءالله که حاجت روا و عاقبت بخیر بشید 

و هر چیزی که از خدا میخواهید خدا بهتون بهترینش نصیبتون کنه. 

من توی این روزا توی بد ترین شرایط زندگیم هستم تورا خدا دعا کنید. یه دنیا از لطف و محبتتون ممنونم.

یازدهم تجربی🌼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم  ان شاالله اگر قسمت شد این هفته رفتم حرم حتما یک سلام از طرف شما خدمت آقای مهربونیا ...

عزیزم واقعا ازتون خیلی خیلی ممنونم یه دنیا از لطفتون ممنونم انشاالله که بهترینها نصیبتان بشه

یازدهم تجربی🌼

عزیزم من امشب میرم حرم اگه دوست داری شماره تو بده تو حرم واتساپ زنگ بزنم بهت خودت با امام رضا صحبت ک ...

وای عزیزم یک دنیا ممنون نمیدونم چه جوری ازت تشکر کنم بهم درخواست بدید تا شماره ام رو بهتون بدم مرسی

یازدهم تجربی🌼

منم فردا دارم میرم حرم بدات دعا میکنم و برای همه اونایی که ارزو دارن ایشالا خدا قسمتتون بکنه 

ممنونم عزیزم انشاءالله که حاجت روا بشید 

و خدا حاجت دلتون رو بده.

یازدهم تجربی🌼

ان شاا،،،،بزودی بیای زیارت ومشگلتم حل بشه من دوس دارم اینقدرررررخونم نزدیک انام رضاباشه که وقتی میخ ...

ممنون گلم انشاءالله که قسمت شما هم بشه و برید زیارت

یازدهم تجربی🌼