2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه اخه قبلا ک فولی نداشتم اصلا رنگ نمیگرفت امروز 17قاعدگیم

برا چی میزاری برا تعیین جنسیت اگه برا اون نیست صرفا برا حاملگیه اقدام کن فردا شبم اقدام کن ۱۴ مکس من چند دوره استفاده کردم هیچ وقت دوتا خط قرمز نمیشد 

برا چی میزاری برا تعیین جنسیت اگه برا اون نیست صرفا برا حاملگیه اقدام کن فردا شبم اقدام کن ۱۴ مکس من ...

واقعا منم از همین مارک استفاده میکنم واسه تعیین جنسیت کلافم کرده دوخط پررنگ نمیشه 

ببخشید از کجا فهمیدین ؟ مال منم اینجوریه 

ماما ام خوب..

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂

[QUOTE=246841210]ماما ام خوب..[/QUOT

عزیزم الان خوندم ببخشید ی سوال میپرسم اگه دوس داشتی جواب بده من چند ماهه رژیم گرفتم واسه تعیین جنسیت باید روز تخمک گذاری اقدام کنم چند ماه پیش رفتم سونو فولیکولام خوب بودن نتونستم اقدام کنم الان دو ماهه میرم سونو ی دونه فولیکول ۱۶ دارم که دکتر گف به درد نمیخوره به نظرتون چیکار کنم ؟ برم دکتر؟

ن مهم نیس جنسیت امشب و فردا شبم اقدام کنم تموم

من میخوام روز تخمک گذاریمو پیدا کنم کلافه شدم نمیدونم چیکار کنم سونو هم ماه پیش رفتم دکتر سونو گف ی فولی ۱۶ داری که به درد نمیخوره!