2789
عنوان

نامزد فحاش

160 بازدید | 7 پست

دخترا من چند تا تاپیک دیدم طرف میگه نامزده م یا رلم فحش میده .خب واقعا چرا میمونید؟دوران نامزدی و دوستی که برای شناخته .شماها ارزشتون خیلی بیشتر از ایناس که کسی جرئت کنه بهتون توهین کنه ‌.خب کسی که تو دوران نامزدی اینه بعد عروسی که بدتر میشه .بعد جالبیش اینجاس بعد عروسی اعتراضی هم کنی میگه من همینم قبل عروسی هم همین بودم تو که میدونستی میخاستی نمونی تو رابطه .خلاصه بگم که بیشتر برای خودتون ارزش قائل باشید خانوما❤

[QUOTE=246830233]خب نصف همینا بعدا میگن شوهرم دست بزن داره و اه و ناله بعدم میگن خدا چرا بخت منو اینجوری کرد منو ندید ...[/QUOT

درسته .واقعا بهتره که تو همون نامزدی تمومش کرد تا با یه بچه و یه روح زخمی و پژمرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

[QUOTE=246830233]خب نصف همینا بعدا میگن شوهرم دست بزن داره و اه و ناله بعدم میگن خدا چرا بخت منو این ...

والا من چون تو کارم خیلی دیدم همیشه مثلا میگیم خب اول تا حالا اینجوری بوده میگن اره میخوام خفه کنم طرفو والا اینا مدیون بچه ها هستن به نظرم 

والا من چون تو کارم خیلی دیدم همیشه مثلا میگیم خب اول تا حالا اینجوری بوده میگن اره میخوام خفه کنم ط ...

میدونی کجاش از همه بدتره؟اینکه فکر میکنن با اومدن بچه معجزه میشه و طرف آدم میشه

میدونی کجاش از همه بدتره؟اینکه فکر میکنن با اومدن بچه معجزه میشه و طرف آدم میشه

ی استاد داشتم همیشه میگفت ادم بد با بچه خوب نمیشه نهایت واسه بچش خوب باشه ن واسه تو پس بچه واسه حل مشگلات نیست واقعیت هم همینه