2777
2789
عنوان

سلام کمکم کنید

48 بازدید | 8 پست

امشب تولد شوهرمه میونه خوبی نداریم باهام حرف نمیزنه چند بارم تحدیدم کرده که الکی برنامه نریز برنامه هاتو خراب میکنم نمیام میگه نمیخواد اینستا اینا هم منو نداره چون شمارمو سیو نداره تو واتساپ هم ندارم میخوام بهش تبریک بگم در حد یه پیام دادم بنظرتون چی بگم 

جشن تولد دونفره دوست ندارید؟

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

سلام شوهرته یا نامزد یا چی؟ چرا شمارت رو سیو نداره

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هرچي كه باشه و هر اتفاقي بيوفته تو همسرم ميموني و روز ازدواجمون بهترين اتفاق زندگيم بود. ممنون كه دنيا اومدي و الان كنارمي هرچند كم و كمرنگ اما بودنت برام دلگرميه. تولدت مبارك عزيزم

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

دلیلش مهمه  اگر به این دلیل سرده که شما گیر دادی بش ، من جات باشم یکم فاصله می گیرم ازش ، تبریک ساده میگم ، بذار جای خالی رو اون پر کنه  بذار واسه داشتنت تلاش کنه  اما اگر اومد سمتت بش غر نزن و از گذشته نگو و سرزنش نکن ناز کن واسش ،  درباره چیزایی که علاقمنده اطلاعات کسب کن که دربارش گپ بزنید با اقوام و رفقاش رفت و آمد خانوادگی کنین بهتر میشه  

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
هرچي كه باشه و هر اتفاقي بيوفته تو همسرم ميموني و روز ازدواجمون بهترين اتفاق زندگيم بود. ممنون كه دن ...

یخ ذره شبیه تیکه نیست انگار که میخوام بهش تیکه بندازم ترحم بخرم

یخ ذره شبیه تیکه نیست انگار که میخوام بهش تیکه بندازم ترحم بخرم

نميدونم ولي بنظرم بين زن و شوهر نبايدغروري وجود داشته باشه و يكيتون بايد شروع كنه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه