2777
2789

وزنش که خوبه لابد بچت توو پهلوهاته

مردم همیشه یه حرف مفتی دارن بزنن 

ب منم میگن داری می ترکی

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا به حرف مردم توجه ميكني؟؟؟

منم همه ميگفتن گفتن خب باشه زايمانش راحت تره بعد مياد بيرون بزرگش ميكنم. ٩ماهم گذشته بود رفتم براي زايمان تا سونومو نديد قبول نكرد معاينه كنه فكر كرده٧ماهمه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
بسه دیگه مهم اینه که سالم باشه😑

۳۴ هفته تو مطب سونو کرد طول ران پاهاش ۲ هفته از سنش کمتر بود باخودم میگم شاید لشتباه سانت زده. سن بلرداریمم زد ۳۳ هفته و ۳ روز

بابا اصن به این چیزا توجه نکن من خودم تاماه اخرهیچکی نمیفهمیدباردارم البته من شکم داشتم ولی بچه مم ۴ ...

من همه چی میخورم سه تا مولتی ویتلمین قوی میخورم. دکتر برگشت گفت ریزه میزس

من همه چی میخورم سه تا مولتی ویتلمین قوی میخورم. دکتر برگشت گفت ریزه میزس

عزیزم هنوز زوده هفته های اخر وزن میگیره بچه بعدم اصن مهم نیس سالم باشه سروقتش به دنیا بیاد وزنش مهم نیس شیرمیدی بهش تپلی میشه ازین فکرا توبارداری زیاد سراغ مادرمیاد جوش نزن فکروخیال نکن به بچه منتقل میکنی