2777
2789
عنوان

خیلی مسخره س 😒😒😒😒😑😑😑

316 بازدید | 25 پست

هیچکدوم از شرایطی رو ندارم که بتونم ازدواج کنم . منظورم اینه خواستگار ندارم . مامانم اصلا زرنگ نیست هیچ جایی نمیره راستش یکم از لحاظ ذهنی خسته س نمیدونم چشه . خلاصه با هیچکی نه دوستی داره نه هیچوقت هیچ مراسمی نمیریم . خونمونم شهر دیگه س هیچوقت تو هیچ مراسمی تو شهر خودمون دعوت نمیشیم !!!!😒😒😒😒😑😑😑 خلاصه هیچ کس نزدیکی هم نداریم که به من بخوره . کلا هیچ راهی برام وجود نداره 😑😑😑😒😒😒😒🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ خیلی بده . من خیلی واقعا سختی کشیدم تو زندگیم . بخاطر خانوادم بوده همش . خیلی ناراحتم انواع چله ها و دعاها و هرکاری بگید انجام دادم 🥺🥺🥺🥺 هیچ کاری از دستم بر نمیاد هیچ کاری . شایدم چون دانشجو فرهنگیانم هیچکی سراغم نمیاد چون ساده س ظاهرم . چون عمل ندارم چون ساکتم 😒😒😒😴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کدوم شهری؟ کیس خوب با شرایط خوب معرفی کنیم ازدواج میکنی؟

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂

به دانشجوبیت ربطی نداره بوقتش میان

من مامانم.نه تنها کاری نمیکرد بلکه ناخواسته تخریب میکرد!خواهر بزرگتر و کوچیکتر از من خیلی شبیه هم هستن و خیلی خوشگلن همش از اونا تعریف میکرد و با من مثلا شوخی میکرد و تخریب میکرد😂ولی خب بوقتش اونی که باید بشه میشه

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم