2777
2789
عنوان

بیاید نظر بدین 😒😒😒😑🥲

150 بازدید | 8 پست

راستش الان هرچی تو مجازی میچرخم همه دماغاشون صورتشون حتی بدنشونو عمل کردن 😒😒😒😑😑 عمل هم اگه طبیعی و خوب باشه بد نیست آدمو زیباتر میکنه و هرکس سلیقه ای داره . منم خب لاغرم خیلی و وزنم اصلا بالا نمیره . بینیمم بد نیست ولی خب یکم بزرگه خیلی مثل عمل کرده ها نیست 😒😒با این حال دلم نمیخاد عمل کنم . همه پروتز سینه انجام میدن ولی خب من دلم نمیخاد با اینکه صافم 😑😑😑حالا دارم فکر میکنم اگه من این کارارو انجام ندم و همینجوری ساده بمونم چندسال دیگه که ۳۰ _ ۴۰ سالم شد و موندم اونموقع میفتم  تو فکر که منم برم قیافمو خوب کنم 😒😒😒😑😑😑نظر شما چیه ؟ 

مخالفم 

دلایلت منطقی نبود حتی برای خودت

نه من گیس فلفل سابق نیستم نه اون دختر شاد و پر انرژی که تو همه تاپیکا اولین نفر بود نیستم من یه گیس فلفل دیگه شدم یه دختر افسرده که دیگه هیچی براش مهم نیست اگه منو میشناسی بهم بگو و نشونی بده چون من اسما یادم نمیمونه و ممکنه ببینمت نشناسم🙂❤️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

به جاش وزنتو بالا ببر با رژیم باشگاه هر چی که بشه به پوستت و موهات خیلی برس اونموقع از همه بهتر میشی

نه من گیس فلفل سابق نیستم نه اون دختر شاد و پر انرژی که تو همه تاپیکا اولین نفر بود نیستم من یه گیس فلفل دیگه شدم یه دختر افسرده که دیگه هیچی براش مهم نیست اگه منو میشناسی بهم بگو و نشونی بده چون من اسما یادم نمیمونه و ممکنه ببینمت نشناسم🙂❤️

نچرال بهتره اعتماد بنفستو ببر بالا  یبار نچرال مد میشه یبار عمل 

بیخیال 

کاربری دست دو نفره... یه دختر مجرد شاد، با یه خانوم متاهل... خدایا تورا کجا گم کرده ام؟شبیه کودکی که در بازار دست مادرش را رها میکند تا عروسک هارا بنگرد، اما وقتی فهمید مادرش را گم کرده،دیگر تماشای عروسک ها هم برایش لذتی ندارد....خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که کتفم از جا دراد..عاشق اهنگای شادمهرم😌عاشق طبیعت و گل و گیاهم😁حامی حیوانات😍عاشق بارون و پاییز💫خدایا خیلی دوست دارم😘امیدوارم هر کسی این امضا رو میخونه به اون خوشحالی که الان نیاز داره برسه🌺نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)