2777
2789
عنوان

احساس پوچی

377 بازدید | 65 پست

سلام

یه مدت خیلی طولانیه که احساس خالی بودن دارم، چیزی برام هیجان انگیز نیست، سعی کردم با بقیه ارتباط برقرار کنم ولی کسی به تیپ من نمیخوره، من همه چیز رو خیلی در حد ساده دوست دارم ولی دیگران نه. دوست داشتم با کسی دوست باشم ولی خب کسی ازم خوشش نیومده تا به حال، الان 20 سالمه و دانشجو ام و مثل بقیه افراد یعنی هم سن و سالای خودم نتونستم کسی رو پیدا کنم. خیلی سخته برام و هنوز نتونستم راهی پیدا کنم تا بتونم این حسو از خودم دور کنم، کتاب میخونم و آهنگ های بی کلام گوش میدم، گاهی اوقات پیانو میزنم ولی خب بازم یه وقت خالی پیدا میشه که دوباره اون حس برمیگرده، دوست دارم با کسی درد و دل کنم ولی کسی رو ندارم. این سخته برام که کسی نیست و نمیتونم تنهایی رو قبول کنم ... 

کاربر آقا هستم.بد برداشت نکنید از عضویتم

خب تو متفاوتی  و متفاوت بودن عیب نیست   مطمئن باش بالاخره یکی شبیه خودت پیدا میشه

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا باهم دوست شیم😌دختر ب این خوبی نگا مثله تو منم همه میگن تو مثل ما نیستی😐😂

الان واقعا میگی یا میخوای سر به سرم بزاری؟ چون واقعا حوصله ندارم.

اخی چقدر بانمکی شما 

اگر میخوای درد و دل کنی من هستم منم مثل خواهرت چرا سخت میگیری پسر 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

اخی چقدر بانمکی شما  اگر میخوای درد و دل کنی من هستم منم مثل خواهرت چرا سخت میگیری پسر

این قضیه مال 2 سال پیش بوده که من به ایشون درخواست دادم. سخت نمیگیرم فقط کسی رو پیدا نکردم و اینکه منو به خاطر سنم میخوای مسخره کنی یا بگید که حرفای گنده تر از دهنم میزنم بهتون حق میدم. 

این قضیه مال 2 سال پیش بوده که من به ایشون درخواست دادم. سخت نمیگیرم فقط کسی رو پیدا نکردم و اینکه م ...

😅😅😅 من خودم از تو کوچولو ترم بخاطر همون میگم سخت نگیر 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

این قضیه مال 2 سال پیش بوده که من به ایشون درخواست دادم. سخت نمیگیرم فقط کسی رو پیدا نکردم و اینکه م ...

چقدر خوب ک دیگه اون حس ها نمیان سراغت ، واقعا خوشحال شدم 😃 من خودم چند وقت پیش پیامای ۲ سال پیشمو پیدا کردم اینقدر خندیدم به خودم آدم هرچی بزرگتر میشه دغدغه هاش عوض میشن

😅😅😅 من خودم از تو کوچولو ترم بخاطر همون میگم سخت نگیر 

فرقی نمیکنه هر کس یه حد و ظرفیتی داره و من الان با 21 سال سن و تحمل کردن دعوا و مشکلات مختلف دیگه شاید گفت سخت میگیرم ولی خیلی در قید نیستم و فقط میخوام که اون شکل واقعی هر مشکل و چیزای دیگه رو نشون بدم. 

چقدر خوب ک دیگه اون حس ها نمیان سراغت ، واقعا خوشحال شدم 😃 من خودم چند وقت پیش پیامای ۲ سال پیشمو پ ...

دغدغه هاش عوض میشن و احساساتش ضعیف تر 

فرقی نمیکنه هر کس یه حد و ظرفیتی داره و من الان با 21 سال سن و تحمل کردن دعوا و مشکلات مختلف دیگه شا ...

ببین ادم هرچی به مشکلات بیشتر فکر کنه بیشتر اونارو جذب میکنه من به مثبت اندیشی خیلی اعتقاد دارم 

دعوا و بحث و مشکلات تو هنه ی زندگی ها هست به چشم ی تجربه نگاش کن  

دانشجوی چ رشته ایی هستی

دغدغه هاش عوض میشن و احساساتش ضعیف تر 

اینو نگو هنوز راه درازیو در پیش داری 😄

ببین ادم هرچی به مشکلات بیشتر فکر کنه بیشتر اونارو جذب میکنه من به مثبت اندیشی خیلی اعتقاد دارم  ...

من دیگه خوشبین نیستم هر چند همیشه سعی میکنم برای دیگران خوشبینانه صحبت کنم و کمکشون کنم

حسابداری میخونم الان کارشناسی هستم.