2777
2789
عنوان

نامزدم

458 بازدید | 9 پست

سلام 

توی تاپیک قبلی درباره نامزدم گفتم ، خوب ما برای آشنایت بیشتر میتونم بگم هرروز میریم بیرون تا دیشب با پیشنهاد خودش رفتیم مرکز خرید اولش پشت تلفن خیلی خوب رفتار می‌کرد و اما وقتی منو دید اخم کرد میگفت چرا انقدر آرایش کردی چرا رنگ رژ لبت آنقدر جیغ

بعد رفتیم یه چندتا مانتو دیدیم ، می‌فهمیدم که شدیدا به خاطر آرایشم باهام لجبازی میکنه 

بدترین و بلندترین مانتوها را انتخاب می‌کرد 

منم با کلافگی هیچی نخریدم و توی ماشین کلی حرف بارش کردم که وقتی حالا بهش فکر میکنم حالم بده میشه🤦‍♀️

حالا هم باهام حرف میزنه ولی کاملا سرد مثلا من سوال ازش میپرسم با یک آره و نه و نمیدونم تموم میکنه🤣

چیکار کنم از دلش در بیارم ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره قبلا رفته بودیم  اصلا خسیس نیست هرچی بخوام واسم می‌خره

خب پس اگه میدونستی بدش میاد تیپت اینجوری باشه نمیزدی همچین تیپی یا باهم توی این چیزا به تفاهم برسید از قبل 

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607
خب پس اگه میدونستی بدش میاد تیپت اینجوری باشه نمیزدی همچین تیپی یا باهم توی این چیزا به تفاهم برسید ...

اخه قبلا روی آرایش زیاد حساسیت نشون نمی‌داد میگفت در حد یک رژ و ریمل بزن😪

حالا چیکار کنم از دلش دربیارم؟؟

اره قبلا رفته بودیم  اصلا خسیس نیست هرچی بخوام واسم می‌خره

اگه از لحاظ دیگه خوب و نرماله نذار بخاطر ارایشت ارامشتون بهم بریزه.وقتی دیدی ناراحت شده پاک میکردی .سری بعد هم رژ مات بزن که نتونه بهت ایراد بگیره

اگه از لحاظ دیگه خوب و نرماله نذار بخاطر ارایشت ارامشتون بهم بریزه.وقتی دیدی ناراحت شده پاک میکردی . ...

خودمم به همین فکر میکردم 

ولی الان خیلی رو مخ خیلی سرد برخورد میکنه🤐

به نظرت چیکار کنم اخلاقش  به روال قبل برگرده؟؟

به خواسته هایی که داره در حد معقول احترام بذار.مثلا همین ارایش وقتی دیدی خوشش نیومد کمش کن یا رنگشو عوض کن .استفاده کن جوری که هم خودت سرخورده نشی هم اون رضایت داشته باشه.چون اگه بخوای کامل حذفش کنی بدعادت میشه و اگه زمانی خواستی استفاده کنی براش سنگینه ولی اگه نرمترش کنی هم کارتو انجام دادی هم احترام به خواسته ش گذاشتی