2777
2789
عنوان

کدومش ؟+عکس

180 بازدید | 8 پست

کدوم از این ساحلی ها قشنگتره ؟ 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

از کجا میخوای بخری 

خیلی نازن

من حسینی شده دست امام حسنم 🥰 زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، اومادرمی‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رنگ اولیه مدل دومیه 

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   
از کجا میخوای بخری  خیلی نازن

والا رفیقم این دو تا عکس و برام فرستاد میخواست بدونه کدومش قشنگتره که بخرتش

حالا خودمم دوست دارم بخرم ولی هر جا میگردم  شبیهه این رو پیدا کنم نمیتونم حالا میخوام بدم به خیاط بدوزه 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡