سلام بچه ها خوبین من بچه ندوس مامانم همش زنگ میزنه میگه فلانی قبل تو ازدواج کرده یا بعد تو عروسی کرده دیروز بچش ب دنیا اومد داره دیوونم میکنه چی بهش بگم دست از سرم برداره من مسئولیت قبول کردن ی بچه رو تو خودم نمیبینم واقعا
اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی
یعنی تا آخرعمرت نمیخوایی بچه دارشی یا فعلا حس میکنی زوده؟
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی
یعنی تا آخرعمرت نمیخوایی بچه دارشی یا فعلا حس میکنی زوده؟
اصلا از بچه بدم میاد نمیدونم چرا ولی متنفرم از بچه اگه با این شرایط بخوام بچه بیارم قطعا مادر خوبی نمیتونم باشم براش