2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

👤 حسن مروتی معاون آزمون سازی سازمان سنجش:

🔺 نتایج اولیه کنکور سراسری ۱۴٠۱ در اواسط مرداد پس از تاسوعا و عاشورا اعلام خواهد شد.

🔺برنامه ما این است که ثبت نام داوطلبان در رشته های بدون آزمون دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی همزمان با انتخاب رشته‌های با آزمون انجام شود و نتایج اولیه کنکور سراسری در اواسط مرداد پس از عزاداری دهه اول محرم اعلام خواهد شد.

🔺 نتایج پذیرش در رشته های بدون آزمون دانشگاه ها همزمان با نتایج کنکور در اواخر شهریور اعلام خواهد شد.

🔺 نتیجه همه آزمون های ملی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی از نیمه دوم شهریور اعلام خواهند شد.

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

👤 حسن مروتی معاون آزمون سازی سازمان سنجش: 🔺 نتایج اولیه کنکور سراسری ۱۴٠۱ در اواسط مرداد پس از ...

دخترا من تو یه کانال عضوم اونا گذاشته بودن

واقعا ؟؟ اگر راسته برات ۱۴ توحید بخونم 💞😍 خداکنه بعد عاشورا بیاد🥺🔑

ممنون مهربون 

هی فقط بگین به فامیلای فوضولتون چی میگین؟ واسه من بهتر شد هر چی دیر تر بهتر🙁

من میگم مگه شما گفتین که من بگم؟

فاملام علاوه بر فضولی خیلی حسودن . خودشون پزشکی چیزی دربیان الکی میگن مهندسی ازاد..خیلی دروغ گو هستن.البته مامان و بابام میرن به همه خبر میدن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️