2777
2789
عنوان

سکته قلبی

185 بازدید | 5 پست

دوستان من چند وقته که ناراحتی قلبی دارم میخوام بدونم چیا باعث سکته میشه لطفا شرکت کنین 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
حرص خوردن بیش از حد
1
100%
ترسیدن زیاد
0
0%
غذای چرب خوردن
0
0%
هیجان شدید
0
0%

همه موارد 

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جدی ؟

اره هر کدوم از گزینه هات میتونن باشن 

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

سلام دوستان، من ی دکتر متخصص قلب خیلی خوب میشناسم

دکتر ندا مهرعلیزاده، مطب اش تهرانه خ ظفر

برای مادرم بهش مراجعه کردیم 

خیلی با تجربه و دلسوزه، خیلی بهش کمک کرد

بنظر من که استرس خیلی موثره 

2790
2778
2791
2779
2792