2789
من امسال کنکوری بودم هرچقدر دعا کردم ک خدا بهم اراده بده من بهتر بخونم  هرچقدر سعی کردم ک بیشت ...

مبخوای زنگ بزن خودت بپرس نمیدونم گلم تلفنی نگاه میکنه‌یان‌

نخواستین بشه دیدین شد   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پاهام گاهی کبودی داره که بجایی هم‌نخورده مثلا زانوهام.. ولی فکر میکنم اینو همه دارن 

من رونم زانوهام اینجوری بودن گلم  

نخواستین بشه دیدین شد   
هزینه زیادی هم میبره؟

آره من فقط دوس داشتم خلاص بشم هیچی برام مهم نبودحتی راه خراب بودردشدم ورفتم .شب اول انگار یچیزی ب سنگینی ماشین توسرم نشسته نمیزارسرم بلندکنم وقتی دعاش استفاده کردم هرکسی نمیبینه 

نخواستین بشه دیدین شد   
اسی شمارشو مییدی بم لطف میکنی در حقم..

گلم میدم فقط پای من وسط نباشه خودت هرجورصلاحته انجام بده ان شاءالله کارت درست شع‌

نخواستین بشه دیدین شد   
گلم میدم فقط پای من وسط نباشه خودت هرجورصلاحته انجام بده ان شاءالله کارت درست شع‌

ن جانم فقط ی شماره اس من فقط ازش چندتا سوال دارم همین. ممنون گلم انشالله مشکل شمام زودی حل بشه🥰

من رونم زانوهام اینجوری بودن گلم  

نمیدونم گاهی رونم هم داره 

گره هم میفته تو کارم ..

حوصله هیچی ندارم و دوس دارم بمیرم‌ 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

یجای نزدیک زاهدانه من این همه سال اونجابودم نمیدونستم وقتی رسیدیم خیلی میترسیدم خونش روکوه بوددم درش نگهبان بودباتفنگ اونا رادیدم ترسیدم گفتم خدایاخودت کمک کن ب چه راهی کشوندن منوک اینجارسیدم بهدک داخل رفتم یکم ترسم کم شدولی خب قایمکی رفته بودیم بابام نمی‌دونست همون روزسیل اومده بودراه خراب گفتم فقط خداخودش کمک کنه بسلامتی برسیم خونه

نخواستین بشه دیدین شد   
ن جانم فقط ی شماره اس من فقط ازش چندتا سوال دارم همین. ممنون گلم انشالله مشکل شمام زودی حل بشه🥰

ان شاءالله گلم چشم اینجا بفرستم یاخصوصی

نخواستین بشه دیدین شد   
نمیدونم گاهی رونم هم داره  گره هم میفته تو کارم .. حوصله هیچی ندارم و دوس دارم بمیرم‌

منم اینجوریم خیلی‌ولی خودم حس میکنم بهتر شدم خیلی تواین چندروز

نخواستین بشه دیدین شد