2777
2789
عنوان

یک سوال زنانگی

1125 بازدید | 69 پست

خانومای عزیز موقع پریودی دوش میگیرید یا تو دستشویی ببخشید آب کشی میکنید ؟؟؟؟؟

میگن ضرر داره !!!!!

والا من همیشه عادت دارم موقع پریودی هم هم آب کشی میکنم هم تو این گرما اصلا نمیتونم هر روز نرم حمام 

سر کار هم میرم خیلی بدنم عرق میکنه

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

حمام رفتن تو دوران پریودی هیچ اشکالی نداره 

حتی سعی کن کمی آب گرم بگیری روی کمر و دلت تا ماهیچه هات اروم بشم و دردش کمتر بشه 

کدوم شهری که گرمه ؟؟

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

عزیزم حتما باید خودت رو بشوری ولی من حمام نمیرم شنیدم خیلی ضرر داره رحم میاد پایین و ممکنه در آینده مشکلاتی ایجاد کنه و باعث ایجاد شدن کیست میشه 

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
میگن چون دهانه رحم باز آب میکشه خطرناک !!!!!

بله درسته

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
تهران دیگه

الان گرمه ؟؟ اونجا من شنیدم بارون میاد که 😑

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

حمام رفتن میگن مشکلی نداره ولی باید سرپایی باشه یعنی نباید جایی نشست یا داخل وان نباید رفت

خب پس تو دستشویی هم نباید آب کشی کرد

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼