2777
2789
عنوان

خانوماااااااااا بیاینننننننننن

150 بازدید | 15 پست

دوستان من ۱۷ سالمه و دخترم ۷ خرداد پریود شدم بعدش دیگه پریود نشدم تا ۱ مرداد پریود شدم بعدش ۷ روز دیگه نوار نذاشتم گفتم تموم شده ولی همش خون سیاه یا قهوه ای رنگ مثل لکه میبینم نمیدونم بخاطر چیه زیاد هم نیست اصلا هم تو پریودیم این ماه درد نداشتم ولی ماه های دیگه زمینو گاز میگرفتم🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید هنوز رو نظم نیفتاده بدنت. اگه تونستی یه دکتر برو بررسی کنه. اگه لازم شد دارو بهت میده که مرتب بشه سیکلت.

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.

طبیعیه به نظرم من همچین بودم

البته من دوم راهنمایی شدم تا یکسال همین بود

حالا تو ۱۷سالته به نظرم به مادر یا خواهر بزرگتر اگه داری بگو برو دکتر

در انتظار ی نی نی خوشمزه و تپل و ناز...
شاید هنوز رو نظم نیفتاده بدنت. اگه تونستی یه دکتر برو بررسی کنه. اگه لازم شد دارو بهت میده که مرتب ب ...

من هرماه پریود میشدم ولی تاریخش دقیق نبود این اولین باره . ترشح هم بعضی وقتا دارم . خیلی هم پرهیز میکنم از سردیجات. اصلا سابقه نداشت . میترسم تنبلی تخمدان نباشه

عزیزم برو دکتر ی سونو بده مشخص میکنه، خیال خودتو راحت کن، این پیجا فقط استرس اوره زیادی یچیو بزرگ می ...

اخه فعلا نمیتونم منتظرم از مامانم (صابکارم) پول بگیرم برم سونو