2777
2789

1)دوازده سال درس خوندیم، گفتن به هر قیمتی که شده باید دکتر شی، مهندس شی، وکیل شی، به یک جایی برسی، بهمون فشار آوردن و یادمون دادن همیشه آخر داستانو ببینیم، زمان حالمونو قربانی آیندمون کنیم تا توی یک سن مشخص حسرت نوجوونی و جوونی به دلمون بمونه.

2)بهمون نگفتن اول از همه خودتو بشناس، برای حال خوبت تلاش کن و از مسیرت لذت ببر.بین اون همه جبر و مثلثات و تابع ریاضی و ضرب های دکارتی و ادامه این خوزولات، بین اون همه استوکیومتری و مسائل سخت شیمی و جدول مندلیف، بین اون همه لغت و دستور ادبیات

3)و اون همه درسای حفظی انسانیت رو یادمون ندادن، اهمیت دادن به خودمون، کمک به خودمون و دیگران رو یادمون ندادن، شعور رو یادمون ندادن، خیلی چیزارو یادمون ندادن. فقط گفتن بخون تا توی این سیستم داغون آموزشی نمره ی خوب بگیری، هیچ کس نگران یاد گرفتن ما نبود،

4)هیچ کس نگران وضعیت جسمی و روحی ما نبود و هیچ کس مارو نفهمید. بهمون دروغ گفتن بری دانشگاه راحت می شی، بهمون نگفتن اگه علاقه نداشته باشی و ادامه بدی زندگی زهر مارت می شه و از هرچی تلاش کردنه بی زار می شی و به فنا می ری و به جایی نمی رسی.

5)بهمون گفتن علاقه ی تو درامد و جایی توی این کشور نداره، استعداد و علاقمونو کشتن و خواستن همه شبیه هم بشیم. بدترین ظلمی که می شد کرد رو در حقمون انجام دادن و تهش گفتن ما دوست داریم و نگران آیندتیم،شاشیدم تو این دوست داشتنون.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

1)دوازده سال درس خوندیم، گفتن به هر قیمتی که شده باید دکتر شی، مهندس شی، وکیل شی، به یک جایی برسی، ب ...

فقط آخر متنت😐

😻😻عاشق پیشی هستم، اگه خواستید گربتون رو واگذار کنید حتما تو یکی از تاپیکا اگه امضامو دیدید ریپلای کنید و بهم بگید (یا هر جای دیگه) بهتون درخواست دوستی میدم
موافقم

قراره که طی همین چند روز یا شاید همین چند ساعت نتیجه ی کنکور اعلام شه اگه کنکوری بودی و الان منتظر نتیجه ای میخوام بهت بگم که هرچیزی که بشه اونو بپذیر و قوی بمون! اگه خوب بود که امیدوارم لذت تلاشتو ببری و اگر بد بود بازم تلاش کن که سال بعد بهتر بشه!

اینو یادت باشه که کنکور یه بخش کوچیکی از زندگیته و اصلا قرار نیست تو و شخصیتت رو تعیین کنه!

تو خوبی، کافی هستی، ارزشمندی، بی نظیری و از تو فقط یه دونه هست! قطعا چند تا تست نمیتونه اینارو از بین ببره! فقط یادت بمونه که باید برای اون چیزی که واقعا میخوای همه جوری بلند شی و تلاش کنی. 

من هیچوقت بخاطر رفتن کسی از زندگیم ناراحت نمیشم، چون اونقدر به خودم باور دارم و میدونم چجور آدمی هستم که اگر هم کسی روزی منو ترک کنه مطمئنم کسی که از دست میده اونه،نه من.
1)دوازده سال درس خوندیم، گفتن به هر قیمتی که شده باید دکتر شی، مهندس شی، وکیل شی، به یک جایی برسی، ب ...

خیلی باهات موافقم 

به رشتم علاقه نداشتم ولی رفتم رشته انسانی چرا چون رشته ای که دوس دارم توی این جامعه واسه فردی با شرایط من کار نداره 

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
قراره که طی همین چند روز یا شاید همین چند ساعت نتیجه ی کنکور اعلام شه اگه کنکوری بودی و الان منتظر ن ...

هوم ممنون ازت حرفات خیلی خوب بود مخصوصا اون جمله ایی که گفتی چندتا تست شخصیت منو تغییر نمیده

مرسی ازت