2777
2789

برو تو فریزر سینه مرغ بردار با سیب زمینی و سبزی سرخ نشده و بدون سیر.مثلا من با سبزی قرمه سبزی هم سوپ پختم.اگر هم دارید جعفری و سبزی سوپ که هیچی.بعد پیاز و هویج و نخود فرنگی و گوجه و رب و نمک فلفل و جو پرک که نخاد خس بخوره و آب.همه رو بذار بپزه.بعد داغ داغ با آبلیموی تازه و زیاد بخور.بهتر باشی.تنبلونه ترین سوپی که پختم تا حالا این بوده.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم مرغ رو بذار بپزه و بعد که پخت تو آبش سبزیجاتی رو که خورد کردی بریز ... یه ذره آبلیمو و نمک و فلفل بزن و رب گوجه ... اگه دوست داری یه ذره هویج و شلغم و اگه عصاره سوپ هم داری بریز کاری نداره بعد هم رشته سوپ اضافه کن 

برو تو فریزر سینه مرغ بردار با سیب زمینی و سبزی سرخ نشده و بدون سیر.مثلا من با سبزی قرمه سبزی هم سوپ ...

هرچی گیر آوردی بریز توش.حتی مرغ ساده هم بپزی با هویج و سب زمینی و گوجه و آبلیمو هم خوبه برات.

برو تو فریزر سینه مرغ بردار با سیب زمینی و سبزی سرخ نشده و بدون سیر.مثلا من با سبزی قرمه سبزی هم سوپ ...

جو هم نداشتی رشته سوپ یا حتی ماکارونی کوچیک کوچیک کن بریز توش.من کرونا داشتم مامانم هم نبود تنها بودم خونه همین جوری میپختم و میخوردم

جو

هویج  رنده درشت 

مرغ

سبزی سوپ جعفری و گشنیز 

ابلیمو یه مقدار کم

رب 

اگه دوست داشتی یه کم رشته ورمیشل

اگه میخوای زودتر درست بشه از پرک جو استفاده کن 

مرغ بپز ریش ریش کن اب مرغ نگه  دار بریز تو سوپ

پیاز رنده کن تو قابلمه یه کم زردچوبه بریز جو پرک اضافه کن بزار بپزه مرغ و سبزی و هویج  اضافه کن  رب بزن نمک و فلفل اندازه کن 

نیم ساعت بعد ورمیشل بریز بزار رشته ها بپزه و بعد نوش جان.

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!